Неделя, Май 16, 2021
Последвайте ни
Хората са разделени за отварянето на ресторантите и заведенията

Попитахме нашите читатели Трябва ли да бъдат отворени ресторантите и заведенията на 1-ви март?
56% от анкетираните (253 гласа) са отговорили на въпроса с „Да, безусловно“. Близо 1/3 от анкетираните – 27% (122 гласа) са на мнение, че ресторантите и заведенията не трябва да се отварят сега, а трябва да се изчака развитието на ситуацията. Според 10% (45 гласа) от анкетираните решение за отваряне на ресторантите трябва да се вземе в зависимост от моментната ситуация. 2% от анкетираните са казали, че не могат да преценят, а 5% не ги интересува.

Данните сочат, че макар да има мнозинство в подкрепа на отварянето, то не е категорично и има много колебаещи се в преценката си.
Анкетата е проведена в периода 20 февруари-3 март и в нея са участвали 450 души, като всеки е могъл да гласува повече от един път. Промяната в броя на заразените и в разпоредбите на здравните власти, вероятно също са изиграли ролята си за резултата от допитването. Все пак над половината от хората смятат, че какъвто и да е броят на заразените ресторантите и заведенията трябва да бъдат отворени, което и знак, че продължителните мерки се посрещат негативно, дори и да са основателни.


 

АБОНАМЕНТ ЗА НАШИЯ СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Вие сте гост ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up