Неделя, Май 16, 2021
Последвайте ни
Задържаха пиян мъж, нападнал фелдшер от Спешна помощ в Русе

Преди това мъжът обиждал и заплашвал както медицинското лице, така и полицията. Русенец е арестуван за хулигански прояви срещу екип на Спешна помощ и полицаи. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в крайдунавския град, предаде БТА.

Случаят е отпреди два дни. Около 13:50 часа екип на Спешна помощ и полицаи са изпратени по сигнал за буйстващ мъж на паркинг пред хипермаркет на бул. "Липник" в Русе.
Полицаите установили, че 46-годишният русенец е във видимо нетрезво състояние и с охлузни рани. При опит за контакт с него той започнал да обижда и да отправя заплахи към медицинския екип и служителите на реда.

Мъжът бил качен в линейката и откаран към адреса, на който живее. По време на придвижването към дома му той отново обиждал и заплашвал, като хвърлял предмети по фелдшера. Когато пристигнали пред блока му, екипите се свързали с майка му, за да го прибере.

По-късно, докато патрулката потегляла от адреса, буйстващият мъж се опитал да я ритне, но залитнал и паднал на предния капак на линейката. Блъскал с крак и нея, а след това се насочил към медицинския фелдшер. Ударил го в лицето с юмрук, а след това и с вратата по рамото.

Полицейският екип се върнал бързо на място и задържал мъжа. Той бил откаран с линейката в полицейското управление.

За случая е уведомен прокурор, като е образувано бързо производство за извършеното престъпление.

АБОНАМЕНТ ЗА НАШИЯ СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН

Ваксинирахте ли се?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Вие сте гост ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up