Сряда, Септември 30, 2020
Щабаджиите вземат безумни решения

"Не знам колко е компетентен епидемиологично щабът за борба с пандемията, но всеки ден има безумни решения, които ще доведат до тотално блокиране на здравеопазването и липса на здравни грижи за пациентите, които не се болни от вируса.

Безумното решение всяка болница да открива отделения за инфектирани болни ще доведе до постепенно налагане на карантина на цели болници (засега само отделни отделения и клиники). Заразените обикновено се отделят от здравите! Сега ще имаме във всяка болница заразени и отделяне на "излишен" медицински персонал за лечението им.

 

Какво ще се случи с карциномно болните, кардиологично болните, хронично болните и спешно болните!? Вероятно ще се лекуват сами?! Те и без това вече са свикнали! Вече има само едно заболяване и то е - коронавирус! Пример е Неврохирургията в Пловдив, която вече е под карантина. Ако сега има тежка черепно-мозъчна травма, тя къде ще отиде!? При Св. Петър вероятно!

Постепенно некомпетентността на щабовете ще доведе до блокиране на големите работещи болници, които имат звена, които са единствени и уникални! Не може да се избира болница, която е в центъра на града, няма паркинг, няма нормален достъп и няма обучен персонал. Всички заразени във всички болници! Няма такава глупост!

Омръзна ми да гледам щабаджии с несравнимо его и тотална досада при даване на отговори. При всеки опит да се дадат добри прагматични съвети, те се отхвърлят. Ще останем без медицински персонал! Всяка болница трябва да има строг пропуск и съмнителните болни да се насочват към определените за лечение места, които са по далеч от скупчване на незаразени болни и здрави граждани!"
Това каза известният уролог проф. Димитър Шишков, цитиран от Plovdiv24.bg. Професор Шишков е началник на клиниката по урология в УМБАЛ Пловдив. Той е бивш народен представител.

Трябва ли учениците да носят маска в учлище?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
  • Публикуването на коментара е спряно.
    Гост · преди 6 месеца
    От тоя пък по-голям крадец и дървен философ няма. След като той и още няколко такива като него доведоха до просешка тояга Окръжна болница, сега е подхванал Старозагоската болница, на която между впрочем и викат Университетска, а тя изобщо няма никаква урология освен по документи. И този нещастник е професор от Старозагоския университет , боже опази, по урология , където няма урология и обикаля из Стара Загора , и иска по 10 хил. лева , ако се хване някой шаран . Бог да пази България от държавните болници, където масово властват такива екземпляри
Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up