Сряда, Декември 02, 2020
Бързите тестове работя отлично

Доказвам, че не са похарчили за мен напразно парите си за да ме обучат за лекар и специалист! Което съвсем не е сигурно за някои хора с пагони и медицински вензели!
"Верен на лабораторните принципи и учейки се в движение, получих отрицателна контрола от новородено за бързите тестове за САРС -Ко2, които правя лично вече 10 дни, досега не е установено значително преминаване (в дози за позитивиране у новородени на IgG от майката) нито за заразяване на новородени,

благодаря на майката на Бебе006090 от АГ отделение на Болницата в Русе, и лично на д-р Лили Георгиева – неонатолог, приятел и лекар от класа, взел кръвта. С това решение осигурих сигурността на отрицателние резултати!
По-важните благодарности са за д-р Точков, младши, болен с COVID-19, доказан с ПСР и неговия баща д-р В. Точков-педиатър от В. Търново, които ми доставиха, според всички правила на медицинското изкуство – положителна контрола.

И така днес още с първата капка 2 пъти се позитивираха тестове за д-р Точков и са абс. Отрицателни и за 2 та имуноглобулина при бебето. Прилагам снимките. Това разбира се разбива засега на пух и прах тезите на коремния хирург д-р Мутафчийски за тестовете, тяхната точност и достоверност, с които работим в Русе! Предлагам на НОЩ, да стане ДЕН.
Прилагам снимките!
Продължаваме в понеделник, а при искане на колеги за тест в събота и неделя ми имате телефона!
Д-р Георги Тодоров

Подкрепяте ли затварянето на страната(локдаун) заради Ковид?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up