Събота, Юни 06, 2020

belgiumМного пъти съм ви писал за здравни проблеми но очевидно нищо не отива напред. Сега искам да Ви покажа как здравната каса в Белгия плаща. Снаха ми си прави операция на жлъчката. Касата плаща 80% от разходите, а при здравна застраховка застрахователя плаща 80% от остатъка. Та семейството плати една надница. Забележете пациента плаща операцията, после здравната каса му връща разликата. Синът ми преди дни извади 4 мъдреци. Касата плаща 85% от стойността която е 600 евро. А тук непрекъсната се дрънкат изкуствено. Ами вижте как е в другите страни. Е, свързано е с пари. Ами да увеличат приходите, примерно корпоративния данък да не е плосък-10%, а прогресивно растящ.

Диагностиката у нас е на незавидно ниско ниво. Съпругата ми я изкараха със сърдечна недостатъчност, а тя изминава километри и то по пресечена местност, без да се умори. Преди повече от година в кардиологична болница ме диагностицираха с тежко запушване на  коронарен съд. Трябваше да ми направят байпас. Аз изпратих в Брюксел диска с Коронарографията. Там се изсмели и казали на синът ми че по-калпава коронарография не са виждали и тя не съответства на епикризата. Какво повече!
Димитър Димитров

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
  • Публикуването на коментара е спряно.
    Николай · преди 1 години
    Удивителна е чудната наслада, с която българите се самооплюваме: вижте само радосттана този индивид как "Там се изсмели..." Ами, драги ми господине, заминавайте при сина си с 4-те извадени (сигурно образцово) мъдреци и си коронарствайте, но по белгийски!
Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up