Петък, Декември 04, 2020
Борисов: Тежко е, разчитам на моите юнаци - докторите и сестрите.

Няма да затваряме държавата. Напротив! Сега като ръководител се чувствам най-сигурен. Знам кога е тежко, че здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, болните да се лекуват. Затова усилихме болници, полицаи, огнеборци. Това заяви премиерът Бойко Борисов във видеобръщение през фейсбук.

 

„В началото затваряхме държавата, защото не знаехме какво е. Да, даде ефект, но сега знаем какво е. Сега знам, че самодисциплината, грижата за себе си и другия човек, само това ни спасява. 500 оздравяват - те трябва да работят! Държавата няма да спира. Психиката на хората трябва да е стабилна. Гладен няма да оставя никого“, каза още той.

По думите му няма спор, че е „страшно и гадно, но преодолимо“. Ваксините започвали да излизат и през февруари, март и април ще изправи държавата, обеща премиерът.

„12-ти ден. Добре се чувствам, надявам се скоро да съм сред вас. Силен съм, чувствам се достатъчно уверен да убедя хората да преодоляват вируса. Тежко е, разчитам на моите юнаци - докторите и сестрите. Помагайте на всеки един човек и Господ да е с нас. Желая ви лек ден. Пазете си! Фатката е да се пазим! Да не се заразим повече от необходимото масово и така ще минем най-добре в Европа. Още сме на 17-то място“, завърши Борисов.

Абонамент за седмичния ни бюлетин!
captcha 
Подкрепяте ли затварянето на страната(локдаун) заради Ковид?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up