Четвъртък, Юли 09, 2020

Безплатни прегледи започват в Медицински център „Свети Пантелеймон” към едноименната общинска болница в Пловдив. Стартът е на 16 август, а кампанията ще продължи до 23 август включително, като ще се проведат прегледи и консултации по неврология и хирургия.

 

Пациентите ще бъдат консултирани всеки делничен ден в този период от 8.30 до 12.00 часа. За прегледите не се изисква направление от личния лекар, но е необходимо предварително записване на телефони ел. 032/603 990; 032/603 914 или 0882 450 604.

Припомняме, че първите безплатни прегледи и консултации в МЦ "Свети панталеймон" бяха през месец юли и преминаха при голям интерес от страна на гражданите.

"Като общинско здравно заведение ще продължим и в бъдеще тази инициатива, за да обърнем вниманието на гражданите върху социално значимите заболявания", заяви управителят на МБАЛ „Свети Пантелеймон“ в Пловдив д-р Константин Сапунджиев. Той допълни, че при констатиране на заболяване пациентите могат да бъдат приети в отделенията, които предлагат отлични условия и в които работят доказани специалисти.

Медицинският център „Свети Пантелеймон“ се намира на бул. „Никола Вапцаров“ 9.

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up