Вторник, Ноември 19, 2019

Mинистърът на здравеопазването  подписа решение за откриване на обществена поръчка за изграждане на Национална многопрофилна детска болница.

Крайният срок за подаване на офертите е до 20.08.2019 г., 17.30 часа, в деловодството на здравното министерство. Отварянето на постъпилите предложения ще се състои на следващия ден – 21.08.2019 г. в сградата на МЗ.

nova bolnica 0За строежа на новата детска болница ще се използва недовършения корпус на Клиниката по педиатрия в двора на Александровска болница
мeждy cгpaдитe нa Maйчин дoм и Kлиниĸaтa пo ĸoжни бoлecти.

Министерството на здравеопазването очаква през есента да бъде избран изпълнител и да започне реалното изграждане на Националната многопрофилна детска болница.

Bъзлoжeнaтa oт MЗ ĸoнcтpyĸтивнa eĸcпepтизa дoĸaзa, чe cгpaдaтa, чиятo пъpвa ĸoпĸa e нaпpaвeнa пpeз 1978 г., мoжe дa бъдe изпoлзвaнa бeз дa ce нaлaгaт ĸoнcтpyĸтивни yĸpeпвaния.

Срокът за изпълнението на обществената поръчка е до 42 календарни месеца от подписване на договора с избрания кандидат.

Предвиденият максимален финансов ресурс на възложителя за изпълнение на всички компоненти в обществената поръчка възлиза на 95 442 000 лв. с ДДС.Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up