Вторник, Май 26, 2020

ambulanceМинистерството на здравеопазването обяви обществена поръчка за преподаватели по 10 клинични специалности, които ще имат задачата да обучат 6892 спешни медици в рамките на дейността на Националния център за продължаващо обучение на спешни медици.

 

Изискванията са кандидатите да разполагат с действащо мултипрофилно спeшно отделение от трето ниво на компетентност и оценка минимум "много добър", както и акредитация за цялостна медицинска дейност и база за обучение на студенти и спациализанти, се посочва в обявата на ведомството.

Лекарите-обучители трябва да са с призната специалност от следните области: спешна медицина, анестезиология и интензивно лечение, неврология, кардиология, хирургия, токсикология, педиатрия, акушерство и гинекология, ортопедия и травматология, вътрешни болести.

Обществената поръчка се обявява въз основа на проект финансиран със средства на ЕС за „Подобряване на условията за лечение на спешните състояния" както и по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" 2014-2020 година, уточняват от МЗ. Стойността на поръчката е 717 595, 55 лв. без ДДС. Офертите ще бъдат отворени в МЗ на 8 април т.г. в 14 ч., допълват оттам. 

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up