Събота, Септември 21, 2019

В Световния ден за борба с хипертонията в редица градове на страната ще има безплатни консултации. Измерване на кръвното налягане ще има днес в София, Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе, Плевен, Хасково, Сливен и Велико Търново. Местата в отделните градове са обявени в интернет.

В София консултациите ще се проведат от 08.30 до 13.30 часа, в кабинет № 220, на втория етаж в поликлиниката на ВМА.

За целта е необходимо да бъде направено предварително записване. 11 до 18 ч. на пл. ″Света Неделя″ -до входа на метростанция “Сердика“ и до подлеза на хотел “Плиска“, бул. „Цариградско шосе“ ще бъдат разположени пунктове, където гражданите ще се информират по проблемите на хипертонията.

Повече от 20 хил. души у нас умират всяка година поради състояния, свързани с високото кръвно, припомнят лекарите.

 Снимка: bilkaBG

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up