Вторник, Юли 23, 2019

Тазгодишната научна конференция по психиатрия и клинична психология е под наслов "ВЛАСТТА". Тя ще се проведе на 10 и 11 май в Националния дворец на културата. Организатори на събитието са сдружение „Колегиум частна психиатрия“.

В научния комитет попадат имената на видни професори и доктори, сред които са: проф. д-р Петър Маринов, д.м.н., проф. д-р Георги Ончев, д-р Александър Канчелов и др, а в Международения научен комитет ще удостоят с присъствие: д-р Иван Койчев, д-р Явор Делчев, д-р Ана Попова, д-р Владимир Наков и д-р Йордан Ганев.
Конференцията се провежда с официалното представителство на Европейската психиатрична асоциация- ЕПА.
Официални езици по време на Конференцията ще са Български и Английски.
За да станете част от събитието задължилно трябва да имате онлайн регистрация, която ще бъде валидна само при получен мейл за потвърждение.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up