Неделя, Септември 20, 2020
Информацията на щаба за епидемията е манипулативна

Информацията, която ни се поднася за коронавируса е подвеждаща. Сутрин обед и вечер генерал Мутафчийски ни казва, колко хора са се заразили този ден. Всъщност, той не знае колко души реално са се заразили. Той казва числото на положителните лабораторни проби, направени в 4 лаборатории.
Общият брой на направените лабораторни проби от началото на кампанията на оперативния щаб до сега е около 500. Положителни проби са установени при 92 души. Това не значи, че 20% от населението е заразено с коронавирус.

Смъртността е съотношението на броя на починалите от заболяването към броя на заразените с вируса. Съобщава се за трима починали. Това също не значи, че смъртността от коронавирус в България е 3-4%. В случая е известен броя на починалите, но не и броя на заразените, за това не може да се говори за смъртност от коронавирус.
Към това трябва да се добави, че в графата „починал от коронавирус” се поставят всички с положителна проба без да се съобщава дали вируса е непосредствена причина за смъртта или е случайна находка при болни с тежко увредено състояние от друго заболяване. Така например за първата починала жена не се съобщава, че е претърпяла сърдечна операция една седмица преди смъртта си и е починала от сърдечна недостатъчност, а не от пневмония или дихателна недостатъчност, каквато би причинила коронавирусна инфекция. За другата починала жена се спомена, че е била с мозъчен инсулт, но независимо от това тя се причислява към „загиналите от коронавирус”. Вероятно и в двата случая смъртта би настъпила и ако пробите за коронавирусна инфекция бяха отрицателни. Дори и да приемем, че вирусната инфекция е изиграла роля за настъпването на смъртта, то същата роля би изиграла, която и да е друга вирусна или бактериална инфекция. По същата логика, починал в автомобилна катастрофа, чиято проба за коронавирус е положителна, можем да причислим към „загиналите от вируса”.

Трябва ли учениците да носят маска в учлище?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Гост · преди 5 месеца
  КАК ДА СИМУЛИРАМЕ ПАНДЕМИЯ
  10 Октомври 2014
  EBOLA: HOW TO FAKE A PANDEMIC
  Ebola: how to stage a fake epidemic
  https://www.vaccinationinformationnetwork.com/ebola-how-to-fake-a-pandemic/?fbclid=IwAR39AebpTSST3-IQUzQ64WF9YfPqcFfeNpHgowDXAZ-iuOTSkAP1GLrHmEs

  Забележка: всичките ми статии за Ebola могат да бъдат достъпни чрез моя уебсайт, nomorefakenews.com . Те предоставят обширна информация за това, което очертавам тук.
  Първо, имайте предвид, че това, за което говоря, е създаването на фалшива реалност.
  През 1988 г., когато завърших първата си книга „AIDS INC., Scandal of the Century“, си направих бележки за предстоящо радио интервю. Ето подходящ откъс:
  „Оказва се, че няма абсолютно никаква причина да се твърди, че ХИВ причинява това, което се нарича СПИН. След като извадите ХИВ от официалната история, какво остава? - редица хора, които проявяват редица заболявания и симптоми. Но без ХИВ "лепилото" което ги държи всички заедно изчезва. Ето че сега имате болни хора. Имате ги в Африка, в Ню Йорк, Сан Франциско, Хаити и други места. Да, те са болни и умират. Но това не прави епидемия, защото мъничкият вирус, който трябваше да бъде в дъното на всичко това, липсва в уравнението.
  Това ви подсказва как да измислите фалшива епидемия. Вземате много болни и умиращи хора и твърдите, че има един вирус, който причинява всички неприятности. Популяризирате няколко диагностични теста, които ще потвърдят наличието на вируса и казвате на хората, че те трябва да бъдат тествани. Но тестовете всъщност не потвърждават наличието на вируса. Те са заблуждаващи и безполезни. Разбира се, тестът ще регистрира положително в много случаи.
  За тези позитивни хора се говори, че са жертви на един единствен вирус, който е в основата на епидемията.
  Написах това през 1988 г. и то се отнася също толкова добре и за Ебола, както съм демонстрирал.
  Двата първични диагностични теста за Ебола - антитялото и PCR - са напълно безполезни за проверка на наличието на милиони вируси на Ебола в пациент - а това наличие е нужното, за да кажете, че пациентът е „случай на Ебола“.
  През 1988 г. със СПИН, а наскоро и с Ебола, обясних списъка с фактори, които биха накарали хората да се разболеят и умрат - фактори, които нямат нищо общо с ХИВ или вируса на Ебола.
  По същество така създавате фалшива епидемия. Реална смърт, но невярно обяснение.
  Вие обвързвате и свързвате заедно хора, които са болни и умират по различни причини и твърдите, че всички умират заради Единия Вирус.
  Това ви дава мощен психологически ход, защото хората винаги търсят едното единно нещо, което обяснява цял куп смущаващи факти.
  Давате им каквото искат.
  Те се хващат.
  В случай на "епидемията от SARS" през 2003 г. това беше "коронавирусът".
  Както вече споменах, канадски микробиолог, работещ за Световната здравна организация, Франк Плъмър, по невнимание наду сирените за измамата, когато каза пред журналисти, зашеметяващо, че процентът на пациентите с SARS, които всъщност са „имали вируса”, се свива от месец на месец.
  Всъщност накрая процентът се приближаваше към нула.
  Този абсолютен абсурд бе надлежно съобщен в пресата от мозъчно мъртви журналисти и всички продължиха напред, без да знаят, че току-що е избухнала бомба.
  Как може тези хора да бъдат наречени „случаи на SARS“, когато единствената причина за SARS, „коронавирусът“, не присъства в телата им?
  В случая с ХИВ беше още по-лошо, тъй като хората, които бяха диагностицирани като „ХИВ-позитивни“, в резултат на безполезни и подвеждащи тестове за антитела, получиха лекарство, наречено AZT.
  AZT беше неуспешно лекарство за химиотерапия, което седеше по рафтовете на Националните здравни институти на САЩ. Там беше от близо 25 години.
  На пациентите беше изписван със нареждането, да го приемат всеки ден до края на живота си.
  Да се каже, че AZT е силно токсичен е огромно подценяване. Атакува всички клетки на тялото, включително клетките на имунната система. Така че, когато пациентите започнаха да умират в резултат на това, лекарите с лекота увериха, че „болестта на СПИН се е ускорила“ и смъртните случаи нямат нищо общо с AZT.
  Това ви дава представа за това как медицинските престъпници могат да се прицелват в конкретни групи от населението.
  Например, гей мъжете в Америка бяха силно насочвани да „вземат теста за СПИН“. Пропагандата беше безмилостна. Естествено, процент от тестваните мъже отново се оказа положителен за, отново, безполезния и подвеждащ тест за антитела.
  Те бяха дозирани с това, което е своеобразно военно-химическо вещество. AZT. Мнозина загинаха.
  В края на 90-те години говорих за ХИВ на група хора в зала на парк в Холивуд. Казах им:
  Представете си, че този парк изведнъж се нарича епицентър на огнище на вирус. Всичко е наужким, но въпреки това приемаме че е така. Здравните власти разпореждат на агентите си да проследят всички, които са били в парка през последните три месеца.
  Тези посетители на парка трябва да бъдат тествани за наличието на вируса. Разбира се, тестът е абсолютно дефектен. Той показва положителни резултати по няколко десетки причини, нито една от които няма нищо общо с наличието на вирус.
  Тези хора, онези посетители на парка, които „тестват положително“, сега получават лекарство, което е толкова токсично, че може да ги убие. Наистина убива много от тях.
  Когато умират, здравните власти ги считат за жертви на вируса на „Холивудския парк“.
  Кръгът е затворен. Лъжите се наместват.
  След като книгата ми AIDS Inc. беше публикувана през 1988 г., аз интервюирах изследовател, прикрепен към най-голямото изследване за ХИВ, правено някога на гей мъже, текущото Проучване за Мъже в Сан Франциско.
  Това изследване проследи мъже, които бяха диагностицирани като ХИВ позитивни, за да видят какво им се е случило в продължение на много години.
  Разбира се, всички те приемаха AZT. Огромен процент от тях се бяха разболели и починали.
  Но имаше подгрупа мъже, които останаха здрави 8-10 години и все още бяха здрави. Общият знаменател? Никога не са приемали AZT или са спрели да го приемат.
  Попитах изследователя защо организаторите на изследването не разтръбиха този факт.
  Тя каза, че не са смятали това за много важно.
  Маловажно? Според конвенционалната „наука“ тези мъже трябва да са мъртви. Не бяха. Бяха здрави. Не са приемали лекарството.
  Това е видът „наука“, който се използва за подпомагане на фалшивите епидемии. Истинска смърт, лъжлива причина.
  Престъпление като никое друго.

  Джон Рапопорт

  Тестовете господа, т.нар. тестове...

  Кой ги произвежда?
  Коя чуждестранна компания?
  Кой в България решава какви тест-китове да се употребяват?
  Защо точно тези тестове, а не други?
  Какво точно показват и надеждни ли са?
  Не са ли самите тези тестове може би най-разобличаващия елемент от цялата измама наречена "корона вирус"?

  Много изненади могат да изкочат покрай тези въпроси които никой изглежда не задава. Да не се окаже че т.нар. "случаи" или смъртни случаи и надутите цифри са резултат от тестове които реално отчитат повече уж "заразени" отколкото реално има, а смъртните случаи са хора със съществуващо тежко заболяване при които просто има наличие на корона вирус без той да е реалната причина за смъртта заедно с другия вариант че вируса просто е усложнил тяхното състояние и улеснил тяхната смърт?
  Да не се окаже в един момент че десетките хиляди хора които умират всяка година, всеки ден през годината, от сърдечно съдови заболявания и рак, т.нар. най-разпространени причини за смъртност, биват вписвани като починали от корона вирус?

  Това би могло да обясни доста странни неща като огромната разлика в цифрите за случаите на заразени и смърт в различните държави и дори в една държава, но в различни нейни региони. Не случайно хората взеха да се чудят че едва ли не ако те блъсне автомобил ще те пишат починал от корона вирус. Има нещо много, много гнило с тези тестове и трябва да се изясни какво точно представляват и дали в крайна сметка не са те ключ към цялата измама нещо за което говори и Джон Рапопорт по-горе? Умоляваме лекарите и специалистите от т.нар. първа линия да обърнат специално внимание не толкова на обичайната некомпетентност на отговорните в ситуацията лица с която така или иначе сме свикнали и дори очакваме, не на личните им интереси било то бизнес или политически с които също сме свикнали, а на онези моменти които имат пряко, чисто медицинско отношение към т.нар. "пандемия" т.е. въпроси свързани най-вече с например тези тестове. Доколкото разбираме тези тестове са единствения ключ за това да се прецени има ли реално заразени хора, оттам пък следва че дори и да носят този вирус какво от това?
  За смъртоносна пандемия ли става въпрос или някой се опитва да прикрие измама в нечувани размери зад маската на пандемия от вирус който със сигурност неслучайно, е част от голямо семейство често срещани, дори банални грипни вируси.

  Схемата на чудовищната манипулация вероятно е следната:
  1.в база данни е регистриран реален вирус наречен COVID-19
  2.симптомите му са малко или много като на всеки грип от който някои ще се разболеят други не
  3.общо грипа е банална инфекция за милиони здрави и прави хора по света с която имунната система на организма може (а може и да не) води тежка борба, но в крайна сметка побеждава без това да се превръща в драма. Всеки го изкарва през живота си 5-10ина пъти.
  4.тук вече започва измамата - когато имаш толкова банални и разпространени симптоми е лесно да им лепнеш диагноза на нова коварна вирусна инфекция, а като задействаш и медиите по цял свят които всички знаем че на всичкото отгоре се конкурират и самите те в търсенето на "новината" и сензацията, в рамките на месец имаш изкуствено създадена масова психоза, истерия и страх от "нов коварен вирус". Всички знаем че медиите винаги са били "на някого" и зависят от нечии интереси и това е така по цял свят.
  5.ключа, разковничето за измамата обаче се явяват тези т.нар. тестове. Реално без тях няма как да се разпознае причината за дадени симптоми или заболяване.
  6.оттук нататък следва въпроса - кой произвежда тези тестове и какво реално отчитат? Не са ли въпросните тестове по-специално тези които "ще пристигнат" подбрани с цел впоследващо манипулиране на резултатите като просто отчитат наличие на съответния вирус без каквото и да е реално значение освен да се пробутва още повече идеята за съществуване на "смъртоносен" вирус.
  7.историята от по-ново време не познава такова мащабно по рода си изключване на икономическия живот, основата на нормалното функциониране на обществата включително и на здравеопазването, заради вирусна инфекция.
  8.измамата използва нормалните притеснения от болести и зарази у хората заедно със съществуващото в хората доверие в една или друга степен в глобални и локални организации свързани със здравните въпроси като например World Health Organization.

  Погледнете картата на СЗО отчитаща в "реално време" случаите на зараза.

  https://experience.arcgis.com/experience/685d0ace521648f8a5beeeee1b9125cd

  Аз съм прост човек, не разбирам кой знае колко от материята, но мога да смятам 2 и 2 и какво виждам - почти цяла Азия от Япония до Индия, Пакистан че и отвъд където живее сигурно половината човечество, и където със сигурност стотици милиони живеят в ужасна бедност и условия на живот, в сравнение с 500 милионна Европа може да се каже че няма кьорав вирус! А вируса бил тръгнал от Ухан, Китай! Как става този номер? Как се отчитат тези цифри и статистика? Изглежда вируса има предпочитания и е заобиколил цяла Азия и директно се е изсипал в Италия и Испания. Човек ще си каже че не в Азия, а в Европа е избухнала тази епидемия и дори конкретно в Италия.

  Хора, сънародници, особено от професиите имащи пряко отношение към настоящия момент, лекари, мед. сестри, юристи, шефове на големи предприятия и т.н. Задавайте въпроси към тези които в момента държат властта, с насока и в смисъла на това което прочетохте по-горе. За това че съществува "кабал" от фармацевтични мегакомпании и бизнеси малко хора си дават сметка. За повечето, всичко е на конкурентна основа и пазарни механизми. Но така ли е в действителност? В крайна сметка абсолютната власт развращава абсолютно. Фактите, смрадтта и откровените абсурди около целия този цирк наречен "корона вирус" изглеждат на добре скроена и контролирана операция на овластени хора в сянка като това не са нашите парламентарни и партийни нищожества, а (не)хора по върховете на световната политика и икономика. Ясно е че при криза нашите политически клоуни и мошеници, ще гледат да се спасяват първи понеже те друго не са и правили през живота си и друго не знаят. Но абсурдът на ситуацията е толкова огромен че всичко смърди отдалеч. Много хора вече са на ръба и не се знае кога ще пламне всичко. Всеки ден без работа и препитание за тях е с изключително негативно влияние включително и за здравето им. И от кризата която предстои нещата не изглеждат добре за тях дори и след евентуалното прекратяване на "извънредното положение" относно легитимността не което, юристи започнаха да задават въпроси. Затова искайте отговори и притискайте тези подли политически пионки до стената. Зарийте ги с петиции и декларации и ги притискайте. Ние не можем, не сме специалисти в тези области, не сме ръководители и шефове. Ние сме работници и това което можем е да вземем лопатите и брадвите и да ги потрошим и за да не се стига дотам, моля всички вие които сте специалисти и на необходими и важни за обществото длъжности в държавата започнете с натиска върху тези продажници!
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Рут · преди 6 месеца
  Колкото и некомпетентни да сме хората без медицинско образувание, не сме слепи и глухи. Да погледнем Италия вирусът ги удари най силно, най голям брой починали и заразени. За едно денонощие починалите са над 400 човека. Питам г-н Мутавчийски, как се спазва хигиена, когато в България продължават да се вкарват тонове боклуци? От изгарянето им въздуха е замърсен, водата или я има или я няма и качеството и не е сигурно. Защо при положение на затворена граница се пускат автобуси от Испания и Германия? Защо не са се отзовали лекарски екипи на автогарата в София, и полицията ги е пуснала да си тръгнат след попълване на декларация? Защо хора, които не са болни са ги блокирали да седят в Банско по колите в това време, за тях не важи ли това което и за тези които пристигат от рискови държави.? Явно се разиграва един театър, но не знам още какъв. Не отричам, че няма Ковид 19,но ако не спрете да пускате автобуси със заразени няма как да избегнем заразата. Та това е не само мое мнение, но и на много други хора.
Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up