Неделя, Ноември 01, 2020

логоProEmpower публикува покана за участие в търг за разработване на новаторски информационни и комуникационни технологии за пациенти с диабет тип 2

ProEmpower стартира процедура за закупуване на решение за непрекъснато самоуправление на заболяваването, което ще превърне в реалност грижата, ориентирана към пациенти, страдащи от диабет тип 2. Заинтересованите страни имат достъп до документацията на адрес: http://proempower-pcp.eu/call-for-tender/tender-documents.html

Възложителите от консорциума на проекта ProEmpower търсят решение за управление на диабета, което да се справи с неудовлетворените нужди от настоящото лечение на диабет, тъй като фрагментацията в днешните здравни системи, прекомерното разчитане и неефективността на фармакотерапията е пряко свързано с късното откриване на болестта и честотата на тежки усложнения. Това ще бъде постигнато чрез предоставяне на персонализирани и мултидисциплинарни грижи на пациентите с диабет и овластяването им да станат отговорни участници в процеса на лечение.
Избраното решение ProEmpower ще отговори на необходимостта от стратификация на пациентите в зависимост от риска и ще насърчи приемането на подход, базиран на комплект от множество дейности. Грижата ще бъде насочена към пациента, ръководена от персонализирана система за подпомагане на вземането на решения, която ще улесни определянето на адекватни цели на лечението, основаващи се на претеглянето на множество различни фактори. Обучението по самоуправление ще бъде ключов елемент от решението на ProEmpower, което ще спомогне за създаването на мрежа за партньорска подкрепа за пациентите, за да им помогне да поддържат по-здравословен начин на живот. В същото време ProEmpower ще допринесе за създаването на система за обучение в здравеопазването и грижата с базирана на качеството култура, която непрекъснато ще се подобрява.
Възлагането на поръчките ще бъде под формата на договори за доставка на развойни продукти, при които договорите за услуги за научноизследователска и развойна дейност ще бъдат възлагани на доставчиците успоредно с поетапен подход. Това ще позволи да се сравнят конкурентните и алтернативни решения. Всеки избран доставчик ще получи рамково споразумение, което обхваща три етапа на научноизследователска и развойна дейност. Трите фази са: проектиране на решения, създаване на прототипи, първоначално разработване и валидиране и тестване на ограничен набор от нови продукти или услуги. След всяка фаза ще бъдат извършени междинни оценки, за да се изберат най-добрите конкурентни решения. На изпълнителите с най-добро съотношение цена / качество ще бъде предложен индивидуален договор за следващата фаза.
Заинтересованите страни трябва да подадат оферта на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 12 часа (СЕТ) на 21 март 2018 г.
ProEmpower получава финансиране от програмата за научни изследвания и иновации на Европейския съюз "Хоризонт 2020" по споразумение за отпускане на безвъзмездна помощ № 727409.

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up