Сряда, Декември 02, 2020

На 26 септември ще се проведе безплатен курс за новородени в УМБАЛ- Пловдив. Организатор е Фондация „За нашите деца" и Отделението по неонатология в лечебното заведение.
Безплатната лекция „Първи грижи за новороденото", ще се проведе от 17 ч. до 19 часа , съобщават специалистите на университетската болница. Курсът е предназначен за настоящи и бъдещи родители.  Началникът на Отделението по неонатология д-р Диана Аргирова ще води практическата част.

Тя ще покаже на майките и татковците как да къпят, как да хранят правилно своето бебе, как да се грижат за неговата кожа, както и много други интересни и важни подробности, които ще им помогнат да се чувстват напълно подготвени за появата на новия член на тяхното семейство.

Демонстрацията ще се проведе на първия етаж в заседателната зала на лечебното заведение, уточняват организаторите. Желаещите да посетят курса, трябва предварително да се запишат на тел. 032/ 943- 444 или 0885 764 838. Лице за контакт е Стела Александрова, социален работник към Център за обществена подкрепа „За деца и родители" в Пловдив.

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up