Вторник, Септември 29, 2020

Собственик на модерен джип нападна и обижда жена в инвалидна количка в Айтос. Инцидентът се разиграл на една от централните улици, която е в ремонт. Причина за грубото отношение е, че жената се опитвала да преодолее дупките и пресичала улицата твърде бавно. Потърпевшата е подала жалба в полицията.

В сряда по обед Милка Денева, която е с диагноза Детска церебрална парализа излязла да си купи хляб. Както обикновено се придвижвала сама с инвалидната си количка по улицата. Изведнъж усетила,че мъж хваща количката й.

Обяснява си агресията с ремонта на улицата, който продължава вече половин година. „Не мога по-бързо при условие, че пътя не е равен, има има много дупки,много препятствия за мен.Не съм здрав човек, който може да премине набързо”, споделя още тя.

Милка може би щяла да преглътне обидата и стреса, ако дъщеря й малко след инцидента не я посетила в дома й.

"Видях я вкъщи, тя беше цялата червена,вдигнала кръвно,плачеше, трепереше все още”, обясни дъщеря й Денка Божкова.

Молбата на двете жени е, ако някой е станал свидетел на инцидента да помогне за разпознаването на водача. Висок мъж на средна възраст,шофиращ бял джип.

Милка обяснява че действията й имат една цел-да помогне на други хора в неравностойно положение. „Да предпазя други колеги,защото има други колеги, които просто не смеят да излязат на улицата заради такива случаи”, заключава потърпевшата.

Повече подробности по темата вижте във видеото:

Източник: нова

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up