Неделя, Октомври 20, 2019

izberiПроектът на ЦЗПЗ „Ракът на гърдата се лекува“ отново е оценен изключително високо от дарителите по програмата на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш“. В рамките на тази кампания, средствата събрани за безплатни профилактични прегледи за рак на млечната жлеза надхвърлят 26 500 лв, което е рекордна сума за шестте години, през които проектът на ЦЗПЗ е подкрепян от водещата универсална банка.


Благодарим на всички дарители за съпричасността към жените и за високата оценка на дългогодишната ни работа. Вярваме, че тя е в резултат на ефективните  усилия, които полагаме към превенцията на най-честото злокачествено заболяване при жените. Събраните средства по проекта ще ни дадат нов тласък в борбата с рака на гърдата като ни помогнат да достигнем до все повече нуждаещи се от преглед дами в цяла България. Не забравяйте, че Вашата солидарност спасява животи!
Желаещите да подкрепят проекта все още може да го направят като изпратят SMS с текст DMS SKRINING на кратък номер 17 777 за всички мобилни оператори.
За абонати по договор с Telenor, Vivacom и Mtel цената на 1 sms е 1 лв.
За потребители на предплатени услуги на мобилните оператори цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС.
Повече за проекта на ЦЗПЗ както и за другите  здравни, културни, социални и еко проекти, включени в тазгодишната кампания на Райфайзенбанк, можете да откриете тук: http://izberi.rbb.bg/

Log in or Sign up