Предлагат лекарски заплати от 668 лв., за сестра дават 770 лв.

париСпоред данни от електронната страница на Агенцията по заетостта, бюрата по труда в страната обявяват близо 100 свободни места за лекари и около 50 за медицински сестри и акушерки. Бюрото по труда в Плевен е обявило свободно място за специалист по ендокринология и болести на обмяната с поне 5-годишен стаж, а предлаганото възнаграждение е 668 лв. От обявата става ясно, че работата е подходяща и за трудоустроен, информират от вестник Дума. Работното място ще бъде свободно от 1 март тази година. Същата заплата се предлага и за лекар по обща и клинична патология от Бюрото по труда в Кирково.

Бюрото по труда в Бургас обявява 5 свободни работни места за медицински сестри, а предлаганото месечно възнаграждение е 770 лв. Пак в Бургас търсят 11 спешни медици с 1470 лв. Работните места са свободни от 13 ноември миналата година.
Лекари във филиалите за спешна помощ търсят в Ябланица и в Троян (трима) от началото на тази година, четирима в Добрич, двама в Сливен.
Силистренското Бюро по труда е обявило 10 лекарски места със заплата от 1180 лв. От 14 декември 2017 г. в Казанлък са обявени 10 места за специалисти по кардиология, пневмология и фтизиатрия, ортопедия и травматология, клинична хематология, физикална и рехабилитационна медицина, нефрология, педиатрия, ендокринология и болести на обмяната, УНГ. Там от миналата година се търсят и 5 медицински сестри.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като лекари медицински сестри

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Отговорността на лекаря за вреди

medical errorЛекарят има задължението по силата на закона да положи грижа за лечението на пациента, съобразно...  Прочети още ...

Лечение в Европейския съюз

eu flagБългарските граждани могат да се лекуват в чужбина. Когато лечението се заплаща от публичн... Прочети още ...

Указание за правата на пациента

bgflagКато пациент в Република България в съответствие със законите на страната, имате следните права... Прочети още ...

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»