Събота, Август 17, 2019

sabevОт днес народният представител от ГЕРБ д-р Красимир Събев става член на парламентарната Комисия по здравеопазването, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Д-р Събев заема мястото на Александър Иванов, който от своя страна става член на парламентарната правна комисия.

Освен в Комисията по здравеопазването д-р Събев е член на още две парламентарни комисии - по политиките за българите в чужбина и по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите.

Д-р Събев бе трети в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ от гражданската квота. Той се закле като депутат на 10 май 2017 г. след като Министерският съвет назначи втория в листата - Недялко Славов, за областен управител на Смолян.

Депутатът е роден на 30.12.1968 г. в Мадан. Той е специалист по анестезиология и интензивно лечение, има и завършена магистратура по обществено здраве и здравен мениджмънт. Работи в Отделението за анестезиология и интензивно лечение (ОАИЛ) на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД – Смолян. Три години е бил заместник- директор по медицинските дейности в областната болница.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up