Събота, Май 25, 2019

sabevОт днес народният представител от ГЕРБ д-р Красимир Събев става член на парламентарната Комисия по здравеопазването, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Д-р Събев заема мястото на Александър Иванов, който от своя страна става член на парламентарната правна комисия.

Освен в Комисията по здравеопазването д-р Събев е член на още две парламентарни комисии - по политиките за българите в чужбина и по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите.

Д-р Събев бе трети в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ от гражданската квота. Той се закле като депутат на 10 май 2017 г. след като Министерският съвет назначи втория в листата - Недялко Славов, за областен управител на Смолян.

Депутатът е роден на 30.12.1968 г. в Мадан. Той е специалист по анестезиология и интензивно лечение, има и завършена магистратура по обществено здраве и здравен мениджмънт. Работи в Отделението за анестезиология и интензивно лечение (ОАИЛ) на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД – Смолян. Три години е бил заместник- директор по медицинските дейности в областната болница.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up