Неделя, Декември 05, 2021
Follow Us
Имам няколко въпроса към Борисов

Не съм специалист и няма да бъда, но имам няколко въпроса към Бойко Борисов, Ананиев и отговорните "касиери" на здравеопазването у нас.
Защо основният ангажимент по овладяване на коронавируса е поверен САМО на държавните болници?В останалите няма ли капацитет? Не ползват ли една и съща Каса?
Защо всички средства за защита на персонала ( маски, защитно облекло, дезинфекция, апаратура за обдишване и т.н.) и пациентите са за сметка на държавните болници? Те очевидно няма да получат пари от Касата, нито от МЗ? Поне до тук е така!

Защо лекари само от държавните болници дават дежурства по границите и осъществяват контрол? От една страна се оголват отделенията, в които са пряко заети тези лекари и хората отиват на частно.От друга, болницата трябва да плаща командировъчни, извънреден труд, и шофьор, за да се транспортират лекарите до границите?
Защо полицаите, които търсят хората имали контакт със заразените имат защитни облекла ( от държавата - така е редно), а лекарите в Белодробната болница, които са призвани да лекуват вече заразените - нямат защитни облекла?
Арман Бабикян – PR експерт, Фейсбук

Подкрепяте ли въвеждане на зелен сертификат ?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
отсъства символ.
Вие сте гост ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up