Понеделник, Септември 27, 2021
Последвайте ни
Проф. Балтов: Никой не бива да си мисли, че ще мине само с 2 дози

Със сигурност ще има трета доза ваксина срещу COVID-19. Никой не бива да си мисли, че ще мине само с 2 дози. Това заяви шефът на „Пирогов” проф. Асен Балтов пред NOVA телевизия вчера. 

Той посъветва хората засега да избират ваксините с 2 дози.

„Ефективността на еднодозовата ваксина е по-ниска отколкото на РНК ваксините”, предупреди проф. Балтов.
Той обясни, че при преболедувалите е добре да помислят след около 5-6 месеца за ваксиниране. А онези, които вече са ваксинирани с 2 дози, след около 1 година трябва да помислят за трета доза.

„Няма какво да се лъжем, тази пандемия няма да свърши до края на годината. Ще продължи и следващата. Няма да е с толкова жертви, но със сигурност ще продължи”, заяви проф. Балтов.
„Реално щаб в момента няма. Ако някой иска да го има, трябва да го заявят. Това е решение на новия Министерски съвет”, каза още проф. Балтов.

„Никога не сме казали, че няма да съдействаме. Но все пак сме ръководители на болници, гледаме си и нашата работа”, продължи той.

АБОНАМЕНТ ЗА НАШИЯ СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН

Ваксинирахте ли се?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Тодоров · преди 4 месеца
  На Балтов му трябва само една доза! Цианкалий за лична употреба!
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Тодоров · преди 4 месеца
  СПРЕТЕ ПАСПОРТИТЕ ЗА ВАКСИНИ!
  Д-р Майк Йейдън: Това е незаконно, Това е медицински апартейд
  Много е важно хората да разберат какво се случва. Намерението е да се въведат ваксинационни паспорти навсякъде. Но, това е маскировката. Това е първата в света дигитална обща форма, глобално оперативно съвместима система за идентификация с редактируема здравна алтернатива (ваксиниран Y, или N). Тя не прави нещата по-безопасни . Ако сте ваксинирани, вие сте защитени и не сте по-безопасни, след като знаете имунния статус на другите.
  Както и в Израел, ще бъдете принудени да представите валиден VaxPass, за да получите достъп до определени съоръжения, или услуги. Ако нямате VaxPass, ще ви бъде отказан.
  Тази система се нуждае от съгласието само от 50% + 1 от възрастното население, за да стартира, поради огромната си принудителна сила върху неваксинираните. Това е незаконно, това е медицински апартейд. Ако успеят, вече нищо няма да ви помогне да откажете. Те ще продължат напред, изхвърляйки ви като малцинство зад себе си.
  Система VaxPass като тази ще даде на тези, които контролират базата данни и тези алгоритми възможност за ТОТАЛИТАРНА ТИРАНИЯ над всички нас. ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да спрем този кошмар за биосигурност е да НЕ СЕ ВАКСИНИРАМЕ ПО НЕМЕДИЦИНСКИ ПРИЧИНИ !!!
  Опасявам се, че ако нашите противници получат този абсолютен контрол, те ще го използват, за да навредят на населението. Няма ограничение за злото, което ще произтича от тази стратегическа цел.
  НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ТАЗИ СИСТЕМА ДА СТАРТИРА, защото след това тя става неудържима.
  Един пример: вашият VaxPass ви инструктира да се инжектирате за вашата 3-та, или 4-та, или 5-та, за същата, или вариантна ваксина. Ако не го направите, вашият VaxPass ще изтече и вие ще станете външен човек, нямащ достъп до собствения си живот.
  Какъв избор имате? Никой няма такъв. Вие вече сте контролирани. Завинаги!
  МОЛЯ, споделете това широко на всяка платформа, която използвате.
  Благодаря,
  д-р Майк Йейдън
Кажете нещо тук...
отсъства символ.
Вие сте гост ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up