Неделя, Септември 19, 2021
Последвайте ни
Проф. Лъчезар Аврамов: На всеки починал „от COVID“ – двама умират от липса на лечение на други заболявания

Проф. Лъчезар Аврамов е бивш директор на Института по електроника на БАН. Едно от основните направления на дейността на института е в областта на квантовата електроника. Среща се с Ковид-19, в началото на март.
След като преминава лично през болестта, проф. Аврамов прави някои изводи касаещите лечението на пациентите в България. Той описва различните, етапи през които минава – от първите симптоми до изписването му от болница. На това основание той прави следните заключения:


"1. За цяла година не беше направено нищо позитивно нито в медицински, нито в управленски аспект за противопоставяне на COVID-19.
2. В прилаганите лечебни протоколи масово се използват антибиотици, антикоагуланти и кортикостероиди – ненужно и вредно.
3. Харчат се огромни средства за хаотични, некомпетентни доставки на отхвърлени от клиничната практика и СЗО медикаменти - ремдесивир, хлорохин...
4. Укрива се животоспасяваща информация и хиляди хора се лишават от шанс за добро лечение. –90 % от починалите „от COVID“ можеха да бъдат спасени с предложените от нас методи.
5. На всеки починал „от COVID“ – двама умират от липса на лечение на други заболявания, организира се масова паника, психосоматични ексцесии.
И най-важно! Когато се нарушат всички закони, пренебрегнат всички национални планове и медицински принципи, и политическият и административният контрол се подхвърли на група титулувани блюдолизци, резултатът е само един – рекорд по смъртност, рекорд по безсмислени разходи, паника, хаос, физическа и морална разруха.'
Ето и цялото писмо на проф. Аврамов:


„Около 05 март почуствах мускулни и ставни болки, но понеже нямах повишена температура, загуба на вкус и мирис, кашлица, хрема или други признаци, почти не ограничих обичайните си дейности. След няколко дни обаче почуствах задух, температурата ми скочи над 39 и потърсих помощ в Медицински център за интегративна медицина. Направените на 09 март изследвания показаха двойна пневмония с плеврален излив, сатурация (насищане на кръвта с кислород) - под 85 и значителни отклонения на почти всички показатели в кръвната картина.
изсл
Състояние - "тежко", към "много тежко", предполагащо настаняване в болнично заведение и продължителен престой в „интензивно“ отделение.
По протокола на Медицинския център беше проведено седемдневно лечение (амбулаторно, не повече от час и половина на ден), след което контролните изследвания показаха пълно възстановяване, липса на пневмония, сатурация 98, а серологичният тест, извършен на 18 март, показа прекарано тежко заболяване от COVID - 19 и вирус неутрализиращи антитела за SARS-COV-2 със стойност 36275.90 при минимална протекция 1050.

изсл1

Лечението не включва никакви антибиотици, никакви токсични лекарства, никакви рискови експерименти с Ремдесивир, Хлорохин, Ивермектин, Дексаметазон, никакъв риск от „цитокинова буря“, никакви странични ефекти.
Личното ми заболяване отмина скоротечно и не бих го коментирал, ако не представляваше илюстрация на възможности с важно обществено значение и доказателство как дълбоката управленска некомпетентност води до огромни, излишни разходи на обществен ресурс и до смъртта на хиляди хора.
Още в началото на медицинското явление, наречено „пандемия“, информирахме здравните власти, че в Медицински център за интегративна медицина, в който от петнадесет години се лекуват предимно пациенти, болни от рак в напреднал стадий, ежегодно над 40 % се заразяват от сезонни, респираторни вирусни инфекции. За онкоболните това е животозастрашаваща опасност и е наложило разработка на евтино, доказано и ефективно лечение на всякакви микробни зарази.
Поради възмутителното равнодушие на Националния оперативен щаб и Медицинския съвет към Министерски съвет за борба с коронавируса, с д-р Христо Дамянов изпратихме официално писмо до Бойко Борисов* – министър председател и Кирил Ананиев – министър на здравеопазването, в което предоставихме научни и клинични доказателства за високата ефективност на предложената лечебна методика и настояхме за незабавни мерки за промяна на погрешния курс на борба с инфекцията чрез социална изолация с административни репресии и насочването му към медицинските възможности, които предлагаме.
Отговорът носеше подписа на Главния държавен здравен инспектор, а съдържанието толкова скудоумно, че не заслужава загуба на време.
Сега, след като преминах лично през болестта и лечението, имам основания за следните заключения:
1. За цяла година не беше направено нищо позитивно нито в медицински, нито в управленски аспект за противопоставяне на COVID-19.
2. В прилаганите лечебни протоколи масово се използват антибиотици, антикоагуланти и кортикостероиди – ненужно и вредно.
3. Харчат се огромни средства за хаотични, некомпетентни доставки на отхвърлени от клиничната практика и СЗО медикаменти - ремдесивир, хлорохин...
4. Укрива се животоспасяваща информация и хиляди хора се лишават от шанс за добро лечение. –90 % от починалите „от COVID“ можеха да бъдат спасени с предложените от нас методи.
5. На всеки починал „от COVID“ – двама умират от липса на лечение на други заболявания, организира се масова паника, психосоматични ексцесии.
И най-важно! Когато се нарушат всички закони, пренебрегнат всички национални планове и медицински принципи, и политическият и административният контрол се подхвърли на група титулувани блюдолизци, резултатът е само един – рекорд по смъртност, рекорд по безсмислени разходи, паника, хаос, физическа и морална разруха.“

 

АБОНАМЕНТ ЗА НАШИЯ СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН

Ваксинирахте ли се?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
  • Публикуването на коментара е спряно.
    Николай · преди 2 месеца
    Някои от нещата, казани от тогоз са верни, за други би трябвало да ви плати като за нескопосана реклама на, защо ли все още незакрития, "Интегративен лечебен? център", а последната група твърдения на титулования физик все пак се учат в специалност мезицина!!!
Кажете нещо тук...
отсъства символ.
Вие сте гост ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up