Неделя, Юли 25, 2021
Последвайте ни
Проф. Лъчезар Аврамов: На всеки починал „от COVID“ – двама умират от липса на лечение на други заболявания

Проф. Лъчезар Аврамов е бивш директор на Института по електроника на БАН. Едно от основните направления на дейността на института е в областта на квантовата електроника. Среща се с Ковид-19, в началото на март.
След като преминава лично през болестта, проф. Аврамов прави някои изводи касаещите лечението на пациентите в България. Той описва различните, етапи през които минава – от първите симптоми до изписването му от болница. На това основание той прави следните заключения:


"1. За цяла година не беше направено нищо позитивно нито в медицински, нито в управленски аспект за противопоставяне на COVID-19.
2. В прилаганите лечебни протоколи масово се използват антибиотици, антикоагуланти и кортикостероиди – ненужно и вредно.
3. Харчат се огромни средства за хаотични, некомпетентни доставки на отхвърлени от клиничната практика и СЗО медикаменти - ремдесивир, хлорохин...
4. Укрива се животоспасяваща информация и хиляди хора се лишават от шанс за добро лечение. –90 % от починалите „от COVID“ можеха да бъдат спасени с предложените от нас методи.
5. На всеки починал „от COVID“ – двама умират от липса на лечение на други заболявания, организира се масова паника, психосоматични ексцесии.
И най-важно! Когато се нарушат всички закони, пренебрегнат всички национални планове и медицински принципи, и политическият и административният контрол се подхвърли на група титулувани блюдолизци, резултатът е само един – рекорд по смъртност, рекорд по безсмислени разходи, паника, хаос, физическа и морална разруха.'
Ето и цялото писмо на проф. Аврамов:


„Около 05 март почуствах мускулни и ставни болки, но понеже нямах повишена температура, загуба на вкус и мирис, кашлица, хрема или други признаци, почти не ограничих обичайните си дейности. След няколко дни обаче почуствах задух, температурата ми скочи над 39 и потърсих помощ в Медицински център за интегративна медицина. Направените на 09 март изследвания показаха двойна пневмония с плеврален излив, сатурация (насищане на кръвта с кислород) - под 85 и значителни отклонения на почти всички показатели в кръвната картина.
изсл
Състояние - "тежко", към "много тежко", предполагащо настаняване в болнично заведение и продължителен престой в „интензивно“ отделение.
По протокола на Медицинския център беше проведено седемдневно лечение (амбулаторно, не повече от час и половина на ден), след което контролните изследвания показаха пълно възстановяване, липса на пневмония, сатурация 98, а серологичният тест, извършен на 18 март, показа прекарано тежко заболяване от COVID - 19 и вирус неутрализиращи антитела за SARS-COV-2 със стойност 36275.90 при минимална протекция 1050.

изсл1

Лечението не включва никакви антибиотици, никакви токсични лекарства, никакви рискови експерименти с Ремдесивир, Хлорохин, Ивермектин, Дексаметазон, никакъв риск от „цитокинова буря“, никакви странични ефекти.
Личното ми заболяване отмина скоротечно и не бих го коментирал, ако не представляваше илюстрация на възможности с важно обществено значение и доказателство как дълбоката управленска некомпетентност води до огромни, излишни разходи на обществен ресурс и до смъртта на хиляди хора.
Още в началото на медицинското явление, наречено „пандемия“, информирахме здравните власти, че в Медицински център за интегративна медицина, в който от петнадесет години се лекуват предимно пациенти, болни от рак в напреднал стадий, ежегодно над 40 % се заразяват от сезонни, респираторни вирусни инфекции. За онкоболните това е животозастрашаваща опасност и е наложило разработка на евтино, доказано и ефективно лечение на всякакви микробни зарази.
Поради възмутителното равнодушие на Националния оперативен щаб и Медицинския съвет към Министерски съвет за борба с коронавируса, с д-р Христо Дамянов изпратихме официално писмо до Бойко Борисов* – министър председател и Кирил Ананиев – министър на здравеопазването, в което предоставихме научни и клинични доказателства за високата ефективност на предложената лечебна методика и настояхме за незабавни мерки за промяна на погрешния курс на борба с инфекцията чрез социална изолация с административни репресии и насочването му към медицинските възможности, които предлагаме.
Отговорът носеше подписа на Главния държавен здравен инспектор, а съдържанието толкова скудоумно, че не заслужава загуба на време.
Сега, след като преминах лично през болестта и лечението, имам основания за следните заключения:
1. За цяла година не беше направено нищо позитивно нито в медицински, нито в управленски аспект за противопоставяне на COVID-19.
2. В прилаганите лечебни протоколи масово се използват антибиотици, антикоагуланти и кортикостероиди – ненужно и вредно.
3. Харчат се огромни средства за хаотични, некомпетентни доставки на отхвърлени от клиничната практика и СЗО медикаменти - ремдесивир, хлорохин...
4. Укрива се животоспасяваща информация и хиляди хора се лишават от шанс за добро лечение. –90 % от починалите „от COVID“ можеха да бъдат спасени с предложените от нас методи.
5. На всеки починал „от COVID“ – двама умират от липса на лечение на други заболявания, организира се масова паника, психосоматични ексцесии.
И най-важно! Когато се нарушат всички закони, пренебрегнат всички национални планове и медицински принципи, и политическият и административният контрол се подхвърли на група титулувани блюдолизци, резултатът е само един – рекорд по смъртност, рекорд по безсмислени разходи, паника, хаос, физическа и морална разруха.“

 

АБОНАМЕНТ ЗА НАШИЯ СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН

Ваксинирахте ли се?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
  • Публикуването на коментара е спряно.
    Николай · преди 26 дни
    Някои от нещата, казани от тогоз са верни, за други би трябвало да ви плати като за нескопосана реклама на, защо ли все още незакрития, "Интегративен лечебен? център", а последната група твърдения на титулования физик все пак се учат в специалност мезицина!!!
Кажете нещо тук...
отсъства символ.
Вие сте гост ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up