Понеделник, Юни 21, 2021
Последвайте ни
Наградиха най-възрастната, работеща, медицинска сестра у нас

Министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов награди със Златен знак на МЗ и грамота най-възрастната, работеща, медицинска сестра у нас - 82-годишната Ценка Досева, преди началото на последния за 2020 г. брифинг на Националния оперативен щаб.  „2020 година беше обявена от СЗО за година на медицинската сестра и акушерката. Във ваше лице ние чувстваме подкрепа и сила.

Във Ваше лице благодаря на всички медицински сестри и акушерки. Сестрата в живота ни винаги има специално място. Медицинските сестри освен че са специални, те са и незаменими. Днес от името на българския премиер, на българското правителство и Министерството на здравеопазването ви връчваме най-високия златен знак на Министерството на здравеопазването за вашия професионализъм“, обърна се министърът към сестра Досева.

„Моят живот винаги е бил да помагам на болните. Никога не отказвам да оказвам помощ. Още малко ще се постарая“, каза сестра Досева. Тя съобщи още, че вчера е била ваксинирана срещу COVID-19 и се чувства чудесно.

 

АБОНАМЕНТ ЗА НАШИЯ СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН

Ваксинирахте ли се?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
отсъства символ.
Вие сте гост ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up