Неделя, Април 11, 2021
Последвайте ни
Въвеждат нова категория на „Лекар на годината“ - "Борба с пандемията COVID-19“

Нова категория "Борба с пандемията - COVID-19", в която ще бъдат отличени заслужили медици от цялата страна, въвеждат тази година на традиционните награди на БЛС „Лекар на годината“, съобщиха от съсловната организация. От БЛС допълват, че са получени десетки номинации от цялата страната в категориите: “Дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на специалност“; „Принос за развитие и прилагане на иновативна медицина и уникални техники“;

„Ти си нашето бъдеще“ – награда за младите медицински надежди на България; „Принос за развитие и утвърждаване авторитета на съсловната организация“ и „Лекар на годината 2020“. Церемонията по награждаването ще се проведе на 19 октомври от 18 часа в Националния исторически музей.

Сред официалните гости ще са Диана Ковачева, омбудсман на България, проф. Костадин Ангелов, министър на здравеопазването, г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на София, депутати, директори на болници, представители на различни организации в здравеопазването, лекари.

От Българския лекарски съюз уточняват, че предвид усложняващата се обстановка и въведените противоепидемични мерки, всички трябва да бъдат с маски.

АБОНАМЕНТ ЗА НАШИЯ СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН

Одобрявате ли разхлабването на мерките?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Вие сте гост ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up