Петък, Октомври 22, 2021
Follow Us
БЦЖ ваксина намалява заболеваемостта от КОВИД

Горещо препоръчвам БЦЖ модифицирана ваксина за профилактика срещу Ковид 19 на всички които нямат противоказания за поставянето й.
Известният пловдивски лекар и управител на болница “Медикус-Алфа” д-р Динко Младенов споделя своя опит за друго голямо българско откритие преди повече от 40 години – БЦЖ модифицирана ваксина, и как действа тя.

В света, където се правеше БЦЖ ваксината и продължава да се прави още в един нормален имунизационен календар, заболеваемостта от КОВИД-19 е между 2 и 5 пъти по-ниска като процент, съответно и смъртността. Протичането на заболяването е и по-леко.
И понеже аз имам личен и професионален опит с БЦЖ ваксината, мога да дам факти от този опит. В България двама лекари, които вече са покойници, светла им памет – проф. Спартак Хаджиев и доц. Яна Димитрова, разработиха тази методика. С БЦЖ модифицирана, с малко по-различен щам, с малко по-различна концентрация като противотуморна ваксина. Като един елемент от цялата терапия срещу раково заболяване. След като те си заминаха от този свят, “Медикус-Алфа” наследи практиката на д-р Димитрова и център “Катракс” на проф. Хаджиев. Да оставим настрана противотуморния ефект. Това е друга тема. Там си има публикации, дисертации, изследвания. Не помага на всички видове рак, но има позитивно въздействие. Подпомага лечебния процес, така да се каже, и преживяемост и качество на живот.
Ние в нашата практика забелязахме друго. Това е опит 20 години, а моят е от 30 години.
Хората, които поставят тази ваксина, боледуват в пъти по-малко от обичайните есенно-зимни инфекции. Има широк спектър на действие. Цели семейства всяка година идват да им поставяме тази ваксина. И ето – данните с Ковида го доказаха. Това бяха наши наблюдения. И понеже много често се казва като шопа, който стои и гледа жирафа. Гледа, гледа, гледа и накрая казва: “Е па не може да има такова животно”.
Да речем, че не се приемаше от колегията напълно. Но сега фактите от световния опит говорят точно това, че подобрява имунитета, и то клетъчния имунитет. Излязоха изказвания, че в момента на пандемията не трябва да се поставят ваксини, защото ще обърка имунитета, едва ли не ще унищожи или намали. Нищо подобно.
В Австралия поставиха ваксината на 4000 медици.

Аз знам, че сред тях няма заболели и няма да има.. Като всяка ваксина тя си има показания и противопоказания. Човек не трябва да бъде болен от някаква инфекция по време на поставянето, включително и от Ковид. Ако си карал туберкулоза или си носител на бактерията, също е противопоказание. Има си тестове, прави се кваантиферонов тест, манту и други и се доказва – да или не, и се продължава напред. Ето аз сега през септември си поставям ежегодната ваксина. Двамата лекари, които създадоха методиката, изядоха толкова много шамари и негативизъм от другите, които не вярваха и си отидоха огорчени, вместо да им направим паметник. Откакто си поставям БЦЖ ваксината, не познавам болести. Една година си направих само противогрипна ваксина, без БЦЖ. Само след месец и половина такъв грип изкарах, че подскачаш половин метър над матрака от треска. За това продължавам с БЦЖ ваксината”, категоричен бе д-р Динко Младенов.
Горещо препоръчвам БЦЖ модифицирана ваксина за профилактика срещу Ковид 19 на всички които нямат противоказания за поставянето й.
И не само това: препоръчвам и схеми с Бета глюкан , Изопринозин, Антистенокардин и Цинк, които доказано повишават клетъчния имунитет и нивото на Интерферон бета, от който света вече внедриха инхалаторна форма за за лечение на Ковид пневмония.

АБОНАМЕНТ ЗА НАШИЯ СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН

Подкрепяте ли въвеждане на зелен сертификат ?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
отсъства символ.
Вие сте гост ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up