NSVOK top banner

Вход

Нова обида към децата с увреждания от НФСБ (видео)

P PetrovПореден скандал в парламента – депутат от Националния фронт за спасение на България отново с обида към протестиращите майки. Петър Петров заяви вчера, че децата с увреждания трябва да бъдат настанявани в домове, за да могат родителите им да работят, а за тях да се полагат специализирани грижи. Той нарече тези деца „ненормални във всяко едно отношение”, информират от bTV. Днес Петров трябваше да обясни думите си, но така и не го направи. Реагираха обаче всички останали. ВМРО се разграничиха, БСП осъдиха тези думи с декларация от парламентарната трибуна, остри реакции имаше и от ГЕРБ и ДПС.

„Не съм чул това интервю и не съм чул тези коментари, които е направил колегата народен представител. Мога да кажа, че подобни изказвания не бих направил, нито пък колега от нашата парламентарна група. В тази посока мога само да се извиня”, каза лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.
„Това е в политиката, някой път трябва да се извиняваш и за други грешки, но няма как”, допълни той.
Според лидера на ДПС Мустафа Карадайъ обаче никакви извинения вече не вършат работа.
„Нещо повече – ние определихме ситуацията и с цялостното им поведение като воденичен камък не само на шията на ГЕРБ, а на цялата страна. Или отстраняване на един вицепремиер, или оставка на цялото правителство, или позорът е за цялото общество”, обобщи Карадайъ.
Вижте подробности във видеото:

Част от интервю за Дарик радио на депутата от НФСБ Петър Петров:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Пациенти ТЕЛК ВИДЕО
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост