NSVOK top banner

Вход

Показаха най-новите технологии в помощ на хора с увреждания (видео)

tehn invalidЕкипът на "Асист - помагащи технологии" беше домакин на международна конференция. Деца и възрастни с увреждания могат да се изразяват и да правят самостоятелен избор на цената на жълти стотинки. Как е възможно това показаха д-р Евгения Христова и Надин Гринберг от Фондация "Асист - помагащи технологии", информират от Nova TV . За 4 години методите и инструментите, представени от фондацията, са облекчили живота на стотици семейства. Те се радват на международен интерес и признание както от специалистите в областта на помагащите технологии, така и от УНИЦЕФ.

За първи път този ноември екипът на фондацията беше домакин на международна конференция. Освен последните новости при компютъризираните системи за деца и възрастни с увреждания, бяха демонстрирани и най-прости, работещи упражнения. 
Вижте тези иновации във видеото:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Пациенти ТЕЛК ВИДЕО