NSVOK top banner

Вход

3 университетски болници с общи усилия спасяват жена, болна от рак на мозъка (видео)

pazient onkoТри големи университетски болници се обединяват, за да спасят живота на жена, заболяла от рак на мозъка. След успешното лечение тя иска да сбъдне мечтата си да осинови дете. Снежана работи на две длъжности - като санитар и администратор в Александровска болница. Затова когато получава припадъци, смята, че са от преумора, разказват от bTV. Оказва се, че е злокачествено заболяване.
„Не съм от най-послушните като много хора за личното здраве. По принцип тичам за други, но за себе си...”, казва Снежана.
Средствата за операцията осигуряват нейните колеги. В УМБАЛ "Св. Иван Рилски" попада на „лекаря със златни ръце” - д-р Емануил Найденов.

След операцията тя се нуждае от имунотерапия, която не може да си позволи. Терапията подарява болница в Германия. Така три големи болници се обединяват, за да помогнат на Снежана.
„Вярвам в чудеса вече! Не в доброто, а в чудеса. Аз вярвах и в доброто преди това”, казва тя.
Снежана все още се лекува, но предприема най-важната крачка в живота си - да осинови дете. Тя вече е включена в регистъра за осиновители. При нея са и документите, които трябва да попълни, за да си осинови детенце. След всички чудеса, който се случват, Снежана се надява на само още едно - да има момиченце.
Вижте подробности във видеото:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Пациенти Онкология ВИДЕО