NSVOK top banner

Вход

Американски доброволци ремонтираха отделение в свищовската болница

dobrovolziВторо вътрешно отделение на общинската болница „Д-р Димитър Павлович” в Свищов бе ремонтирано от доброволци на американската неправителствена организация „Хана Проджект”. Това е трета благотворителна инициатива на американската неправителствена организация за Свищов. Кметът на града Генчо Генчев съобщи, че сега доброволците са направили дарение и са ремонтирали вътрешното отделение на общинската болница.
„В продължение на четири дни те боядисаха цялото отделение, всички стаи, оправиха цялото електричество, нови осветителни тела, а също така и нови легла с нови дюшеци, с постелен инвентар“, каза той.

Дарението на US организацията се състои от 15 нови болнични легла с нови матраци, протектори за предпазване на матраците, по два комплекта нови чаршафи, възглавници и шалтета за новите и всички останали легла в отделението, които са общо 25.
В предишните си кампании американските доброволци подновиха Детското отделение в лечебното заведение и двора на Центъра за социална рехабилитация и интеграция в града, припомнят от БНР.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Болници
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост