NSVOK top banner

Вход

Заснеха пиян лекар на работното му място

drunkПациенти са заснели пиян лекар в кабинета му в Медицинския център в Хисаря. Те твърдят, че медикът системно бил в такова състояние. Като общопрактикуващ лекар той отговаря за 800 пациенти. Колегите му също твърдят, че вече година идвал на работа пиян.
Видеото се появи и в социалните мрежи, където предизивка бурни дискусии.
Тестът на доктора за алкохол, направен в Спешния център по желание на самия лекар, е показал 0,5 промила. Д-р Мирослав Павлов сам признава пред медията, че е пил ракия предната вечер. Законът забранява при наличие на алкохол над 0,5 промила да се шофира.
От Здравната каса са започнали проверка. Възможно е да бъдат отнети и правата на лекаря.

Интересно е защо, ако наистина лекарят системно ходи на работа пиян, пациентите не са го сменили с друг. Всяка година през юни и декември пациентите могат да сменят общопрактикуващия си лекар. След като не са го напарвили, значи им харесва да виждат доктора си в това състояние.
През януари медиите показаха друг случай на пиян в 18 ДКЦ в квартал „Сухата река” в София. Тогава пациенти подават сигнал на телефон 112, че дежурният лекар е пиян. На място пристигат полицията, която го арестува за буйство.
Ето и видеото заснело поведението на пияния доктор:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Лични лекари ВИДЕО
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост