Петък, Септември 30, 2022
Follow Us

Досегашният зам.-председател на Българския фармацевтичен съюз Велина Григорова оглавява организацията до избор на нов председател на Управителния съвет от конгрес на съсловната организация.

Григорова е определена за изпълняваща длъжността председател от досегашния председател на БФС проф. Асена Сербезова, която вчера положи клетва като министър на здравеопазването на страната.

„Вчера Народното събрание избра проф. Асена Сербезова за министър на здравеопазването. За професионалното съсловие на магистър-фармацевтите е чест и истинска радост да приветства досегашния си председател като министър на една от най-важните и ключови институции у нас. Здравето на нацията не е разменна монета, а висша ценност, която в нейно лице вече има истински застъпник.

Пожелаваме й в битките и несгодите, както досега да се ръководите от своята съвест, винаги за благото на пациентите и в името на просперитета на държавата“, пише главният секретар на съсловната организация маг.-фарм. Димитър Маринов от името на БФС.

Организацията пожелава успех и на новия си председател.

Какво е мнението ви за общинските болници?
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Добавете коментар

Изпратете

Log in or Sign up