Петък, Февруари 03, 2023
Follow Us

Заместник-министърът на здравеопазването д-р Александър Златанов и областният управител на София Радослав Стойчев инспектираха районната избирателна комисия, която ще приема изборните книжа от секциите в Софийска област. „Вижда се, че са положени огромни усилия и е постигнат много добър резултат.

Това е една от районните избирателни комисии в страната, в която има перфектно създадена организация и ред на приемане на изборните книжа за парламентарните и президентските избори, които ще се проведат в неделя, 14 ноември. Спазени са указанията на Министерството на здравеопазването за провеждане на изборния процес при строги противоепидемични правила, предвид разпространението на коронавирусната инфекция“, посочи д-р Златанов. След края на вота в неделя всички изборни книжа от област София ще пристигнат в Интер Експо Център.

По думите на д-р Златанов безопасният достъп е гарантиран, като са взети предвид изискванията за спазване на дистанция, наличие на дезинфектанти, осигуряване на еднопосочно движение на хората. „Всеки един детайл е отработен, така че логистиката да бъде на ниво и да няма смесване на потоците от хора“, подчерта заместник-министърът на здравеопазването.

 

Каква е причината за липса на лекарства?
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Можете да коментирате статиите, но трябва да се регистрирате на сайта!

Най-новите статии

Log in or Sign up