МЕДИЦИНА

Остават три дни до крайния срок

Остават три дни до крайния срок

Остава само три дни до крайния срок за конкурса за наградите Александър Дърводелски. В петък, 19 май, в 17 часа ще изтече срокът, в който кандидатите могат да изпратят своите документи на електронния адрес на ЦЗПЗ – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..


Право на участие имат всички студенти по медицина – български граждани. За да участват в конкурса е необходимо да изпратят попълнена Информационна карта, автобиография и удостоверение, че кандидатът е записан, като студент по медицина за настоящата учебна година. Образци на документи могат да се видят на страницата на конкурса. Всеки от кандидатите трябва да изпрати и есе на тема „Свободата да лекуваш и правото да се лекуваш“
След като бъдат регистрирани всички участници, безпристрастно жури ще оцени анонимно всяко едно от есетата по система от 1 до 10. Всички участници ще получат грамота, а класираните на първите пет места и парична награда в размер на 1000 лева, всеки.
Церемонията по награждаването ще се проведе в прекрасната зала МаксиМ на Българската телеграфна агенция на 4 юни, неделя. Медийни партньори на събитието са БНТ, БНР, Дарик радио и Нова телевизия.
Организатори на Конкурса са Центърът за защита на правата в здравеопазването и благотворителна фондация Жени и Александър Дърводелски. 


 

Хареса ли ви тази статия? Ако не искате да пропуснете някоя, абонирайте се за нашия бюлетин.

Туитър

ЦЗПЗ
Покана за церемония по връчване на награди за конкурса за студенти по медицина https://t.co/pgjSmytLTj
ЦЗПЗ
Търговска сделка ли е аутопсията? https://t.co/y7k2amLU59
ЦЗПЗ
Ядат ли пациентите прави, като коне в коридора и кое не е наред с психиатричната помощ у нас? https://t.co/IErRrPdpVu
ЦЗПЗ
Изтече срокът а подаване на документи. Започва оценяване на кандидатите за наградата Александър Дърводелски https://t.co/Dp4jeJ4TKN
Follow ЦЗПЗ on Twitter