Вторник, Декември 06, 2022
Follow Us

Председателят на Българското научно дружество по фармация проф. Георги Момеков заяви пред Nova News че мерките са ефективни, но са необходими по-строги проверки на QR кодовете на „зелените сертификати“.

„Ако това се правеше, кривата можеше да е още по-надолу. „Зеленият сертификат“ не е рестрикция, а е единственият начин животът да продължи в тази ситуация. Точно обратното на рестрикция“, каза проф. Момеков.

Той допълни, че локдаун не трябва да се допуска, като опредлеи за неприятно решение. Според него именно ресторантьорите и собственици на заведения трябва да подкрепят ваксинацията и респективно по-щадящите мерки.

По отношение на лекарствата среу COVID, Проф. Момеков каза, че не трябва да разчита на тях, защото сега се появяват и цената им е изключително висока.

По отношение на ваксините проф. Момеков заяви, че трябва да се вземат крайни мерки. „Освен че е война, ние имаме и колаборационисти. Има една голяма част от популацията, която се държи като предатели спрямо нацията. Тези хора по един или друг начин трябва да бъдат убедени, че това е не е окей“, каза той.

Ще се подобри ли болничното лечение след увеличението на цените на пътеките?
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Можете да коментирате статиите, но трябва да се регистрирате на сайта!

Най-новите статии

Log in or Sign up