Петък, Февруари 03, 2023
Follow Us

Безплатният виртуален кабинет за консултации със специалисти ревматолози от Варна, Бургас и Русе, създаден по инициатива на пациентската организация “Медкънект”, ще работи и през февруари, съобщават организаторите. Пациентите, които нямат възможност за видео връзка, ще бъдат консултирани и по телефон. Целта е по-голям брой хронично болни да се възползват от дистанционните консултации и да получават адекватно лечение.

 

Инициативата е насочена към пациенти от Източна България, които вече имат поставена диагноза за някое от следните заболявания: ревматоиден артрит, псориатичен артрит или анкилозиращ спондилит.

През януари десетки пациенти с ревматологични заболявания вече са посетили, за да направят консултация с лекар и да получат насоки за терапията си без да напускат дома. Инициативата направи възможна безопасна срещата на възрастни и трудноподвижни пациенти с ревматолог, който лично да следи състоянието им, въпреки сложната епидемиологична обстановка.

Всички пациенти, които желаят безплатен преглед, трябва да си запишат предварително час на тел. 0878 151122 всеки работен ден от 09:00 - 17:00 ч или да изпратят запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Каква е причината за липса на лекарства?
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Можете да коментирате статиите, но трябва да се регистрирате на сайта!

Най-новите статии

Log in or Sign up