Понеделник, Септември 27, 2021
Последвайте ни
Ваксината на Pfizer/BioNTech ще се прилага на деца между 12 и 15 години в САЩ

В САЩ разрешиха използването на ваксината срещу COVID-19 на Pfizer/BioNTech при непълнолетни от 12 до 15 години, предадоха световните агенции, цитирани от БТА. Ройтерс отбелязва, че това решение, взето от Агенцията за контрол на храните и лекарствата, ще разшири обхвата на ваксинационната кампания в страната, чието темпо се е забавило чувствително в последно време.

До този момент препаратът на Pfizer/BioNTech можеше да бъде прилаган в САЩ при хора от 16 години нагоре. Сега той стана първата ваксина срещу COVID-19, разрешена за използване в страната при възрастовата група между 12 и 15 години.

Смята се, че това е важна стъпка към безопасното връщане на децата в училищата, отбелязва Ройтерс.

Президентът Джо Байдън нареди на щатските власти да предоставят незабавно ваксината на разположение на непълнолетните от 12 до 15 години. Очаква се нейното прилагане при тази възрастова категория да започне в четвъртък.

Повечето деца с COVID-19 имат леки или изобщо нямат никакви симптоми. Те обаче могат да предават коронавируса, а и не са застраховани срещу тежко разболяване.

АБОНАМЕНТ ЗА НАШИЯ СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН

Ваксинирахте ли се?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Щик · преди 4 месеца
  10-5-2021
  В САЩ Върховният съд отмени универсалната ваксинация. Бил Гейтс, главният специалист по инфекциозни болести на САЩ Fauci и Big Pharma загубиха делото си във Върховния съд на САЩ, като не успяха да докажат, че всичките им ваксини през последните 32 години са безопасни за здравето на гражданите! Делото е заведено от група учени, водени от сенатор Кенеди.
  Робърт Ф. Кенеди-младши: „Новата ваксина срещу COVID трябва да се избягва на всяка цена."
  За първи път в историята на ваксинацията така наречените мРНК ваксини от последно поколение директно се намесват в генетичния материал на пациента и следователно променят индивидуалния генетичен код, което представлява генетична манипулация, която вече беше забранена и преди това се считаше за престъпление . Коронавирусната ваксина НЕ Е ваксина! ВНИМАНИЕ!
  Какво е това, което винаги е било ваксина?
  Винаги е бил самият патоген - микроб или вирус, който е бил убит или атенюиран, тоест отслабен - и е бил въведен в организма, за да произведе антитела.
  Ваксината срещу коронавирус изобщо не е ваксина!
  Той е част от най-новата група мРНК, за която се твърди, че е "ваксина".
  Веднъж попаднала в човешка клетка, мРНК препрограмира нормалната РНК / ДНК, която започва да произвежда друг протеин.
  Тоест, нищо общо с традиционните ваксини! Тоест, това е инструмент за генетично влияние. Генно оръжие! Тоест целта е да се унищожи голяма част от населението на Земята, като оцелелите ще станат ГМО!
  След безпрецедентната мРНК ваксина, ваксинираните вече няма да могат да лекуват симптомите на ваксината по допълнителен начин.
  Ваксинираните хора ще трябва да се примирят с последствията, защото вече не могат да бъдат излекувани чрез просто премахване на токсините от човешкото тяло, (както е при хората с генетичен дефект като синдром на Даун, синдром на Клайнфелтер, синдром на Търнър, генетична сърдечна недостатъчност, хемофилия, муковисцидоза, синдром на Rett и др.), защото генетичният дефект е завинаги!
  Това ясно означава:
  ако след ваксинация с мРНК се развие симптом на ваксинация, никой лекар, нито който и да е друг терапевт може да ви помогне, тъй като
  ВРЕДИТЕ, ПРИЧИНЕНИ ОТ ВАКСИНАЦИЯ ЩЕ БЪДАТ ГЕНЕТИЧНО НЕОБРАТИМИ.
  Ваксинация срещу COVID-19 е
  оръжие за геноцид от 21 век.
  Бившият главен учен на Pfizer Майк Йедън за пореден път изрази позицията си, че вече е късно да се спасяват онези, на които е инжектирано вещество, публично наречено "ваксината Covid-19".
  Той насърчава онези, които все още не са получили смъртоносна инжекция, да се борят за живота си, околните и живота на децата си.
  Международно известният имунолог продължава да описва процес, който според него ще убие по-голямата част от хората:
  „Веднага след първата ваксинация около 0,8% от хората умират в рамките на две седмици.
  Средната продължителност на живота на оцелелите ще бъде максимум две години, но също така намалява с всяка нова "инжекция". "
  Все още се разработват допълнителни ваксини, които да причинят влошаване на състоянието на някои органи, включително сърцето, белите дробове и мозъка.
  След две десетилетия в Pfizer, професор Йедон беше запознат с функциите и целите на научноизследователската и развойната дейност на фармацевтичния гигант Pfizer и заявява, че крайната цел на настоящия режим на "ваксинация" може да бъде само масивно демографско събитие, което ще затъмни всички световни войни, водени до сега!
  "Милиарди хора вече са осъдени на сигурна, неизбежна и болезнена смърт. Всеки, който получи инжекцията, ще умре преждевременно и три години е щедра оценка за това колко дълго могат да оцелеят."
  Е, сега целият пъзел се оформи. Маските започват да отшумяват!
  Китайската биологична лаборатория във Ухан е част от Glaxosmithkline, която (между другото) принадлежи на Pfizer!“ Някой, който прави вирусна ваксина, която (случайно) е пусната в биологична лаборатория в Ухан и (случайно) е финансирана от д-р Fauci. който (случайно) рекламира ваксината!
  GlaxoSmithKline се управлява (случайно) от финансовия отдел на Black Rock, който (случайно) управлява финансите на Open Foundation, която (случайно) управлява френската AXA!
  По случайност Сорос притежава германската компания Winterthur, която (случайно) построява китайска лаборатория в Ухан и е закупена от германския алианс, който (случайно) има акционер Vanguard, който (случайно) е акционер в Black Rock, който ( случайно) контролира централните банки и управлява около една трета от световния инвестиционен капитал.
  Black Rock също е (случайно) основен акционер на MICROSOFT, собственост на Бил Гейтс, който (между другото) е акционер в Pfizer, който - помните ли? - продава чудодейната ваксина.
  Сега разбирате как мъртъв прилеп, продаван на мокър пазар в Китай, е заразил ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА! ....
  КОПИРАЙТЕ И ПРЕПРАЩАЙТЕ!
Кажете нещо тук...
отсъства символ.
Вие сте гост ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up