Безплатни прегледи за жени с урологични проблеми

болницаУниверситетската АГ болница „Майчин дом“ организира безплатни прегледи за жени, които имат проблем със задържане на урината. По данни на Световната здравна организация над 100 милиона души по света се оплакват от неволното изпускане на урина. Консултациите ще започнат от понеделник - 12 февруари, и ще продължат до 26 февруари, съобщават от болницата. Прегледите ще се извършват между 13 ч. и 16 ч. след предварително записване на телефон 02/9172 400 между 10 ч. и 12 ч. Консултант ще бъде директорът на лечебното заведение доц. Иван Костов.

Стрес инконтиненцията представлява неволно изпускане на урина, причинено от повишено налягане в корема. То се появява най-често при извършването на дейности, които изискват сила и причиняват напрежение в тялото. Възпаление на пикочните пътища и образувания по лигавицата, смъкване на органи, менопаузата са част от виновниците за проблема.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като болници пациенти

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Отговорността на лекаря за вреди

medical errorЛекарят има задължението по силата на закона да положи грижа за лечението на пациента, съобразно...  Прочети още ...

Лечение в Европейския съюз

eu flagБългарските граждани могат да се лекуват в чужбина. Когато лечението се заплаща от публичн... Прочети още ...

Указание за правата на пациента

bgflagКато пациент в Република България в съответствие със законите на страната, имате следните права... Прочети още ...

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»