NSVOK top banner

Вход

Марешки: Няма как провалила се партия по тема здравеопазване да се прави на алтернатива (аудио)

MareshkiЗаместник-председателят на Народното събрание и лидер на партия „Воля“ Веселин Марешки заяви в предаването „Преди всички“ по БНР, че няма да участват в „безсмислен дебат“ за внесения от БСП вот на недоверие към правителството с тема „Здравеопазване“.
„Смисленият разговор не може да се проведе в процедура на вот на недоверие. За нас тя е напълно безсмислена. Няма да участваме в този безсмислен дебат, в губене на време. Тук говорим за имитация на дейност. Нинова се опитва чрез прехвърляне на темите от вътрешните си проблеми да използва тази парламентарна процедура, за да отклони вниманието от проблемите в БСП. Проблемите на здравеопазването са много по-кардинални и няма как провалила се партия и по тема здравеопазване, и по всички теми, сега да излиза и да се прави на алтернатива“, каза той.

„Заради неправилни политики, заради това, което виждаме в последните дни – този цирк, българите се отвращават все повече. Липсата на алтернатива за добър живот в България кара хората с качества да емигрират и нацията ни се стопява. Явно целта на някои световни и европейски държави е България да се превърне в гетото на Европа, където да останат само стари и болни и да приемаме подобни хора от другите държави, за да си карат старините тук“, коментира още Марешки, който е категоричен, че това е част от националната сигурност и трябва да сменим подхода си в тази посока.
Повече подробности чуйте в звуковия файл:

 

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Реформа НЗОК
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост