NSVOK top banner

Вход

"Една от 8” с нова инициатива срещу рака на гърдата (видео)

NanaФондация „Една от 8” се включи в турнето “БЛАГОДАРЯ! От любов към живота“ и тръгна по Пътя на надеждата. Кампанията е срещу рака на гърдата и се провежда в различни градове в страната. Целта е да се съберат средства за хората, които имат нужда от тях.
„Важно е да се подкрепят пациентите, които в момента са на лечение и вече са диагностицирани. Правим профилактични прегледи, даваме индивидуални психологически консултации. Имаме и практически консултации, които запознават с абсолютно целия път на странични ефекти, лечение, образна диагностика и други неща, през които пациентът преминава”, разказа в „Здравей, България” по Nova TV водещата на "Съдебен спор" Нана.

По думите ѝ човек, който преминава през това, трябва да смени нагласата си и да започне да се фокусира не върху проблема, а върху разрешаването му.
Повече за кампанията вижте във видеото:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Пациенти Онкология ВИДЕО
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост