NSVOK top banner

Вход

Онколог: Най-силното лекарство за рак е имунната ни система (видео)

ArabadjievНай-силното лекарство за ракови заболявания е собствената ни имунна система. Това посочи пред bTV д-р Желязко Арабаджиев, началник отделение по медицинска онкология в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Той посочи, че методът, излекувал Джуди Пъркинс, вече е одобрен в Агенцията за храни и лекарства в САЩ и това е бъдещето за лечението на солидните тумори. По думите му технологията за мобилизиране на имунната система стои на дневен ред в последните 6 - 7 години. В Европа обаче нещата са по-консервативни в това отношение, но ако технологията не е вече одобрена, то е на път на бъде.

„Всяка година на срещата на американското дружество по медицинска онкология чуваме все по-сензационни данни и случаи, в които се постига излекуване. Надеждата тази година отново е в лицето на имунотерапията, таргетната терапията и персонализираната терапия”, посочи д-р Арабаджиев.
Той е категоричен, че няма толкова ръст на онкологичните заболявания, колкото просто се диагностицират по-добре.
Вижте повече подробности във видеото:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост