Вход

Приложение помага при избор на болница за малки пациенти (видео)

13Ново приложение за смартфон спестява време и чудене към коя болница да тръгнат родителите, ако детето има болки или се нарани. Създател на приложението е д-р Таня Андреева, информират от bTV. Целта е заедно с екип от програмисти да улеснят родителския избор в случай на нужда.

„Идеята за това приложение всъщност е на една майка, която доста често ми се обажда, за да ме пита къде да заведе болното си детенце”, обясни д-р Андреева.
Тя уточни, че се случва и медиците от спешна помощ да не се ориентират към най-правилното място за малките пациенти.

В приложението родителят избира между най-честите симптоми на общо неразположение при децата. Една от най-ценните му функции е, че навигира родителите към най-близкото за тях лечебно заведение. В отделен бърз бутон са изброени най-спешните състояния при децата, които изискват неотложна медицинска помощ, препоръки за подходящо лечебно заведение и навигация. Приложението е полезно и когато родителите се колебаят дали да потърсят лекарско мнение.
За момента приложението работи само в София, но развитието му предстои.
Вижте повече подробности във видеото:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като болници пациенти ВИДЕО

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»