Вход

Заловиха и вече лекуват нападателя в пловдивската психиатрия

болницаУправителят на Центъра за психично здраве в Пловдив д-р Мариана Господинова съобщи, че 35-годишният мъж, който вчера е нахлул с питбул в пловдивската психиатрия и е ударил с глава лекарка, а с ръка - медсестра, е настанен за лечение в същото заведение. Според нея двете ѝ колежки са добре и са на работа, информираха от 24chasa.bg.
"Няма да подавам жалба срещу нападателя. Той е с психоза, в това състояние е агресивен, има налудни мисли и халюцинации", каза д-р Теодора Арабаджиева, началник на приемния блок в психодиспансера.

В момента мъжкото и женското отделение на болничното заведение са пълни. Няма нито едно свободно легло. Повечето пациенти са с тревожно-депресивни и панически разстройства, които са се отключили през есента.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като лекари пациенти

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»