Вход

Царевец в синьо в чест на Световния ден за борба с диабет

ЦаревецНа 14 ноември - Световния ден за борба с диабета, крепостта "Царевец" във Велико Търново ще бъде осветена в синьо в знак на подкрепа на болните от най-масовото заболяване на 21 век, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация, цитирани от БТА. Инициативата е на Община Велико Търново, Българска асоциация Диабет и Общинската туристическа агенция "Царевград Търнов". Синият цвят и кръгът са приети за лого на Световния ден за борба с диабета.

В рамките на общинската програма "Здрави деца в здрави семейства" от 11 ч. до 13 ч. в парк "Марно поле" ще се състои "Клиника на открито", посветена на превенцията на хроничните незаразни болести, съобщиха от Регионалната здравна инспекция.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като диабет

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»