Вход

Съвместни усилия на лекари от "Св. Екатерина" и "Майчин дом" спасиха родилка и бебето ѝ

Майчин домболницаБлагодарение на усилията на съвместен екип медици от университетските болници "Света Екатерина" и "Майчин дом" бяха спасени 22-годишна родилка и бебето ѝ. Младата жена е страдала от вродено сърдечно заболяване, което е предизвикало усложнения по време на раждане. Пулсът ѝ е паднал до 30 удара на минута, съобщават от "Майчин дом".
Директорите на двете болници проф. Генчо Начев и доц. Иван Костов са участвали лично в екипа от специалисти, събран спешно за спасяването на родилката и новороденото дете. Пациентката е стабилизирана и се намира в реанимацията на "Св. Екатерина", а бебето е в добро състояние и е откарано в неонатологията на "Майчин дом".

"Този случай е добър пример за успешно сътрудничество и за начинът, по който партньорските и приятелски отношения между двете болници и лекарите помага на пациентите по решаващ начин. Като допълнение щастливата развръзка е най-хубавият подарък за рождения ден на проф. Генчо Начев, който е днес", се казва в съобщението на столичната болница.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като лекари пациенти

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»