Вход

Български лекар: В Англия парите са много, но тук радостта от живота е по-голяма

д-р БенчевСвикнахме, че млади лекари и медицински сестри напускат България, но има и  обратни примери, съобщават от БНР. Д-р Евгени Бенчев живее и работи във Великобритания от 2010 година, но се връща да осъществи стара мечта и да заработи в Бургас. „В Англия парите са много, но тук радостта от живота е много по-голяма“, казва докторът.

До скоро в морския град е имало само един детски хирург, но вече са двама. Д-р Бенчев ще преглежда безплатно през целия месец юни 2017 г. и към него могат да се обърнат всички родители на малки деца, които търсят съвет от такъв специалист. Не е необходимо направление от личен лекар, но записването е задължително. Безплатните прегледи ще се провеждат всяка сряда през месеца в медицинския център на болницата „Св. Николай Чудотворец“. Телефоните за записване на часове са: 0879 545082 и 056 816454 от 11.00 до 13.00 ч.
Д-р Евгени Бенчев  е член на Кралското хирургическо дружество на Великобритания. Опитът му с всички видове хирургични състояния при децата е солиден, има опит в цялата сфера на общата детска хирургия, включваща деца от 0 до 18 години.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»