Вход
joomla social share plugin

Кой по дяволите управлява здравната система?

N.PetrovНай-доброто разрешение на проблема с финансирането на болниците е отмяна на лимитите, но при постоянен контрол. Това обяви здравният министър Николай Петров пред Нова телевизия на 6 юни тази година.
Тази седмица пред Парламентарната здравна комисия, Управителят на НЗОК, Д-р Комитов припомни, че е предложил на Надзорния съвет да се махнат лимитите на болниците, но това не е било прието. Комитов е направил втори опит на 9-ти юни, когато е предложил всички отчетени пари от болниците да бъдат разплатени след проверка.

Предложението е било отхвърлено.
Ако министърът на здравеопазването, на който със закон е възложено да изпълнява здравната политика и като член на Правителството да я определя и Управителя на НЗОК, избран пряко от Народното събрание, са против лимитите, защо продължава да ги има?
Кой по дяволите управлява здравната система?

Маркирана като лимити МЗ НЗОК

Коментари   

+1 #3 Отговор 25-06-2017 07:23
Ivan, къде прочетохте това за рамката? колкото и да търсих текст, в който пише за рамкиране не прочетох. Може ли да кажеш на невежата къде да прочета за рамкирането?
Цитиране
-1 #2 Ivan 24-06-2017 10:16
Ами хора вие не сте наясно с нещата. Много сте невежи. Ами Надзорният съвет поставя рамката, в която действа управителя на НЗОК. Много от неговите действа се рамкират от Надзора. Прочетете малко.
Цитиране
0 #1 Отговор 24-06-2017 07:19
Министерство на финансите, Жени Начева и Влади Горанов, с подкрепатана набедения за бюджетар Кирчо Бюджета
Цитиране

Добавете коментар

Защитен код
Обнови