Вход

В Луковит извършиха дезинфекция 80 дни след началото на епидемията

19-08-2017 Последни новини

Почти три месеца след началото на епидемията от остър вирусен хепатит А, по предписание на РЗИ е извършена огнищна дезинфекция в 59 къщи и дворове в квартал "Изток" в града, съобщават от общинската администрация. Дезинфектираните фамилни сгради и...

Прочети още

logo management

 1. Последни коментари
 2. Най-четени
 3. Най-коментирани
 1. От съдебната зала
 2. ЛЕКАРСТВА
 3. ПАЦИЕНТИ

Прокуратурата е повд…

В съобщение до медиите се казва, че днес, 4 август 2017 г., Специализирано звено „Антикорупция“...

МЗ ще представи пред…

На 18 август от 11 часа в залата на ет. 4 в Министерство на здравеопазването...

Добрите, стари намер…

Всяко ново ръководство в областта на здравеопазването започва с добри намерения. 100 дни след встъпване...

Извиняваме се на Главен инспектор Шарков

Днес при излизането на статията „В. Шарков назначен за шеф в ИАМО” е допусната сериозна грешка от редакционния екип, за което поднасяме своите sharkov.vизвинения на всички засегнати. Служители от агенцията Медицински одит ни сигнализираха, че д-р Ваньо Шарков е бил назначен само за Главен инспектор, а не както се посочваше в статията за директор на дирекция Контрол на медицинските дейности.
Грешката вероятно е продиктувана от голямото желание на всички да видим д-р Шарков на ръководна длъжност, която той несъмнено заслужава, с оглед големите си постижения, като заместник министър и отначало обикновен член, но в последствие и Председател на Надзорния съвет на НЗОК. Под неговото вещо, умело, смело и отговорно управление здравеопазването в България достигна нови и неподозирани висоти. Сигурни сме, че  д-р Шарков ще остави дълбока следа и в агенция Медицински одит и с нетърпение очакваме да го видим в действие. Очакваме в резултат на неговите проверки по болниците най-късно до края на април да бъде ликвидирано всякакво източване на здравната каса.
Информацията, че Шарков е назначен без конкурс се потвърди и за това за нея не се извиняваме. От друга страна няма нищо лошо да те назначат без конкурс. Ще се съгласите, че е много по-лошо е да държиш конкурс и да не те назначат.
В редакцията ни възникна спор и относно информацията, че проф. Златица Петрова в миналото е била уволнена не от министър Д. Атанасова, а от министър С. Константинов. Спорът за сега е нерешен. До изясняване на това обстоятелство молим текстът да се чете уволнена или от Д. Атанасова или от С. Константинов или си тръгнала по собствено желание или пък може и да не си е тръгнала. кой както иска така да го чете.
Ако след това наше искрено и смирено извинение, д-р Шарков все още се чувства засегнат от повишението в длъжност, ние сме готови да му предоставим нашата страница в същия обем и на същото място за негово лично волеизявление по каквато тема си иска. Това ни предложение се отнася и до проф. Петрова, ако се чувства засегната от нещо. Пишете ни на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
С най-приятелски поздрав
Екип на Право & здраве  

Коментари   

+1 #5 какво значение 08-02-2017 06:19
има дали е способен или не,адекватен или не-важното е да слушка,че да папка!
Цитиране
+5 #4 аууу 07-02-2017 07:11
Каква страшна грешкааа!!! Така да орезилят най-кадърния, най-честния, най-НЕкорумпира ния човечец!!! Ми той като ГЛАВЕН /ГЛАДЕН/ ИНСПЕКТОР, хич, ама хич няма да ходи по проверки и да протяга ръка за милостиня! И който не се отчете - ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО! - ще усети тежката ръка...Даааа, няма да стане с нежна революция....
Цитиране
+7 #3 Todorov 06-02-2017 20:06
текста има спор, от кого е уволнена? важно е от кого после е назначена! От лицето Цветан Траянов Райчинов, председател на УС на БЛС. одиозна фигура! за каква - ами как за каква? За сътрудник на БЛС за преговори с НЗОК! Политика на въртящите се врати!
Цитиране
+6 #2 todorow 06-02-2017 18:58
Акрдитатора, вечно абонираният за държавния бюджет, Инспекторът! жалка картинка!
Цитиране
+6 #1 размазването 06-02-2017 18:47
Статията , размазва лицето Шарков, както и неадекватната Петрова
Цитиране

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Отговорността на лекаря

Лекарят има задължението по силата на закона да положи грижа за лечението на пациента, съо... ОЩЕ

Лечение в Европейския съюз

Българските граждани могат да се лекуват в чужбина. Когато лечението се заплаща от публичн... ОЩЕ

Дела срещу администрацията

Административните съдебни дела се водят тогава, когато административен орган, отказва да изпълн... ОЩЕ

Времето

Разкъсна облачност

21°C

София

Разкъсна облачност

Влажност: 69%

Вятър: 17.70 km/h

 • Rain
  21 Авг 2017 25°C 16°C
 • Предимно слънчево
  22 Авг 2017 26°C 13°C

rbb

Видео

«
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
»