Вход

9 години ЦЗПЗ

Link-LogoВече 9 години ЦЗПЗ се стреми да предоставя актуална информация за правата на пациенти, лекари и болници. На сайта http://czpz.org всеки потребител може да намери анализи, свързани с правата на пациента, конвенции, харти, международни документи, регламенти, директиви, често задавани въпроси, свързани със здравеопазването както и съвети и препоръки за водене на съдебни дела. Освен всичко това, всеки ден

потребителите могат да се информират за актуалните новини от здравеопазването както и за становището на ЦЗПЗ по наболели теми. Всичко това и не на последно място -възможността за подаване на сигнал или жалба при нарушени права в здравеопазването, води хиляди потребители месечно на сайта, като за месец октомври потребителите, потърсили информацията, която ги касае достигнаха до 95 000.
Благодарим 95 000 пъти на хората, които ни подкрепят и следят с интерес нашите коментари и становища по актуални и наболели въпроси от ежедневието. Това е стимул за нас да продължаваме да се усъвършенстваме в това да бъдем полезни на всеки, заинтересован от случващото се в с българското здравеопазване.
Не забравяйте, че освен да се информирате за актуалните новини винаги можете да ни потърсите за съвет, препоръка или експертно мнение в сферата на здравеопазването, напълно безплатно!
За подаване на жалба или сигнал можете да използвате директно връзката: http://czpz.org/features-mainmenu-47/ticket?view=ticket&layout=open или да се обадите на тел. 02 8 430 415.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»