Вход

НСЧБ преизбра д-р Болтаджиев за Председател

  • Публикувано на Архив
Националното сдружение на частните болници проведе своето годишно отчетно изборно събрание. Членовете на сдружението приеха отчета за дейността и boltadjгодишния финансов отчет на сдружението. За Председател на сдружението единодушно бе избран Д-р Николай Болтаджиев – управител и собственик на болница Света Богородица в София. Д-р Болтаджиев зае поста за първи път преди една година, след оставката на тогавашния управител на Токуда д-р Дренски.
За членове на Управителния съвет бяха избрани от първия тур д-р Янков – собственик и управител на болница Сердика, д-р Мазнейков – собственик и управител на болница Света София, д-р Диманов – съсобственик и управител на болница Полимед, д-р Георгиева- съсобственик и управител на болница Свети Пантелеймон, Кр. Грудев- съсобственик и административен директор на болница Тримонциум, д-р Младенов – собственик и управител на болница Медикус алфа и д-р Милева – управител на болница Токуда. Л. Паланкалиева – председател на УС на болница Уни хоспитал попълни състава, след балотаж с д-р Лефтеров от болница Свети Иван Рилски. А. Марков – директор на Сити клиник и И. Колев – съсобственик на болница Тракия също бяха предложени, но оттеглиха кандидатурите си преди втория тур.
Националното сдружение на частните болници прие промени в устава. най-важните от тях са, че членските права могат да се упражняват само от законния представител или от съсобственик в болницата, който е изрично упълномощен за това.
След приключване на събранието, новото ръководство даде коктейл за членовете на сдружението.
Маркирана като болници НСЧБ

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»