Вход

Стартира нов цикъл контроли. Още две болници се присъединиха към НСВОК

  • Публикувано на Архив

През тази седмица започна новият цикъл от контроли в Националната система за външна оценка на качеството на клиничните лаборатории(НСВОК). Всеки от участниците ще може да сравни измерваните показателите по клинична химия, хормоси, туморни и сърдечни маркери, урина и имунология, коагулация и Д-димери. Високото качество, добрата организация и достъпни цени привличат все повече участници. Още две болници се присъединиха към системата за контрол. Това са МБАЛ Пулс АД и Медикус Алфа СХБАЛ ЕООД.

M.AlfaМедикус Алфа Специализирана Хирургична Болница се намира в гр. Пловдив  на ул. Велико Търново 21. Управител на болницата е д-р Динко Младенов. В нея са разкрити следните клиники и отделения: хирургия, ортопедия и травматология, лицево-челюстна хирургия, анестезиология и интензивно лечение.


МБАЛ Пулс АД се намира в Благоевград на улица Славянска 62. Изпълнителен директор на болницата е Добромир pulsИлковски. В нея има разкрити следните клиники и отделения:
кардиология,инвазивна кардиология, неинвазивна кардиология, интензивна кардиология, кардиостимулация, имплантиране на кардиовертердефибрилатори, ресинхронизиращо лечение, гастроентерология, нервни болести, хирургия, анестезиология и интензивно лечение, ортопедия и травматология, очни болести, вътрешни болести, ендокринология и болести на обмяната, нефрология, урология, образна диагностика, акушерство и гинекология, диализно лечение.
Болницата е в първата десетка по потебителски рейтинг на пациентите.

Маркирана като лаборатории

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»